- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamantin
tag
sziasztok,
vettem egy K9A2 platinum (v1) lapot, az lenne a kérdésem (vigyázat! lámaveszély!), hogy hol tudom a memória időzítéseket beállítani a biosban (1.9)? Elötte asus lapom volt, ott elég könnyen hozzálehetett férni, de itt sajnos tudom mit állítsak be. Azt látom, hogy nagyjából merre kéne keresnem, de ott nem tudom manuálisan megadni az értékeket.
A ramjaim CL4-esek, amit alapból CL5-nek lát, de ez nem is lenne baj, mert az asus is annak látta, amíg meg nem lett vele értetve, hogy márpedig nem az. Iletve mi az az "unganged" és a "ganged" mód?
Egy másik kérdés (szintén -nagyon- láma!): egy AM3-as processzornak (phenom II 945) egy ilyen lapban, milyen HT-t kell produkálnia alapból és hol lehet megnézni/leellenőrizni?
Légyszíves segítsetek, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest