- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
MantaRay
csendes tag
Sziasztok!
A fenti alaplappal van egy komoly problémám. Most cseréltem le a régi 1200-as Thunderbirdemet egy Athlon64-es konfigra. Van egy Pioneer DVR-A07XLB íróm, ami a régi gépben tökéletesen működött, az újban viszont teljesen halott. A vicc az, hogy arról telepítettem fel az új gépre a windowst. Azóta viszont se kép, se hang, olvasni sem tud.
Próbálkoztam már mindennel, firmware update, a BIOS a legújabb, nincs frissítés, próbáltam másik IDE csatornán, egyedül egy kábelen, Yamaha CDRW-vel egy kábelen, egyedüli IDE eszközként a gépben, nForce driver frissítés, de semmi, nem működik.
Átmeneti megoldásként visszatettem egy régi (3,5 éves) Pio DVD-106S slotos olvasót az író helyére (ugyanaz az IDE kábel, ugyanaz a tápcsati), és láss csodát, tökéletesen működik, mint ahogy a többi IDE eszköz is.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy miért nem fér össze az alaplap az íróval, ne legyen rest...
Köszi előre is!
A konfig részletesen:
MSI K8N Neo Platinum alaplap (BIOS: v1.40)
ASUS V8460 Ultra VGA
Maxtor 200GB SATA HDD
Maxtor 80GB ATA133 (sec. master)
Pioneer DVR-A07XLB (pri. master)
Yamaha CDR2200 (pri. slave)
2x512MB RAM
Athlon64 3000+
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest