- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
elférne de nem akartam beszenvedni a hűtő alá a ramokat, a hűtőt hamarabb felraktam

-
HERR Z
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
1a, ahogy néztem még ez volt a legkultúráltabb, úgyhogy ezzel sereg 2500-on
biztos hogy mindent faxán beállítasz amúgy? -
HERR Z
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
de számísd bele h a lap félremér...meg biosok között is lehet difi...
everest pedig pontosabb
amúgy meg bőven lehet 50-55 fok a tuning akadálya -
HERR Z
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
hát ez a hűtő tényleg elég harmat, egy artic freezer 64 lehet segítene rajta...hány fokos a proci amúgy, terhelve?
-
HERR Z
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
mennyit megy mennyi fesszel?jah és melyik bios van fent?mert ab ac vérszar ahogy néztem őket..
-
HERR Z
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
hát sok fesszel(1.65V) meg vízzel, de ez a proci elég hurkagyurka úgyhogy kicserélem egy e6-ra ingyér hátha az többet tud..
ht-t ramot visszavetted?fesz mennyire ugrál, mert pl nekem elég durván -főleg dfi után ahol betonvolt- -
HERR Z
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
jah a procc vezérli a videjókártyát?

mert az északi hídba még az is beletartozik....
amúgy lehet szabályoznibiosból a venti fordulatszámát szal nem kell semmi ellenállás meg semmi barkács -
Dirnyo
csendes tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Hát megköszönném ha leírnád mert eléggé nem vágom a témát még!!!
-
kd
aktív tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
250 de szerintem a ram nem ok
-
kd
aktív tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
-
Dohren
tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
hi
itt vannak a kepek: [link].
nem a legcsucsabb felvetel, de nem akartam igazan szetszedni a gepem, kiszedni a VGA-t.
az itt lathato huto adatait itt nezheted meg, ez alu es siklo csapagyas: [link]
ennek van rezbol keszult golyos verzio: [link]
remelem segitettem. a homersekletet nem tudom. van valakinek otlete mivel nezzem meg?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dohren
tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
hi
nem tapiztam, mjad ha lesz ra energiam
Egy napos LANon semmi gondom nem volt vele, szal majd kimonitorozom valamivel... ha hazaertem nyomok rolla kepeket... -
ocsi19
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
csak az 1.00-ás biossal tudtam eddig turkálni

-
ocsi19
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
mindenki azt mondja hogy sohasem hallott még ilyet...

tegnap feltettem megint az 1B-s bios.t és alapból 466-on indította a ramokat, amik 400-asok...
-
ocsi19
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
közben sikerült megoldani a problémát egy v1.00-ás bios-al, de újabbal még mindig nem hajlandó működni
, de legalább azzal megy
...amúgy az sli-t valaki próbálta ebben a lapban? 
-
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
jó a dos 6.22es boot disk is
itt nézz körül, én is innen töltöm le, ha kell:
[link] -
sakto
őstag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
köszi de nem lettem okosabb! csak azt irták hogy zalmannal is meleg, de hogy stabil e?
-
agyhalal
aktív tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Ha felinstalláltad, akkor tálcán fut az MSI Live Monitor. Jobb klikk az ikonján, majd Auto Search. Ott kijelölöd, hogy miből akarsz új verziókat keresni és nyomsz nextet. Ha talált valamit, azt megjeleníti. De mivel a napokban frissítettem, így nem tudom a további lépéseket pontról-pontra leírni. Elrontani nem lehet.
Új BIOS-ról nincs tapasztalatom. Mindig frissítem, ha kijön egy újabb verzió.
NB cooler halkítására még egy használható módszer, ha vesztek egy Zalman Fan Mate 1-et, vagy 2-t. [link] Úgy nézem, hogy a kettő közt csak az aljzatok elhelyezkedésében van külömbség.
Sőt, ha megtudom oldani, akkor a kék Zalman bordára megpróbálom rárakni valahogy az eredeti coolert, rákötök egy ilyen fordulatszabályzót és kb. 2-3000-es fordulaton tartom, ami egész halk, nem utolsó sorban pedig elkerülöm a Zalman magas hőmérsékletét. -
agyhalal
aktív tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Sajnos kicsit csalódtam benne, bár mint ahogy írtam, várható volt, hogy melegszik majd rendesen. A hőmérsékletét egy digitális lázmérővel mértem aminek a tartománya 32 és 44 celsisus fok között található. 44 fokig emelkedett a hőmérséklet, utánna csak egy H (gondolom high) betűt láttam a kijelzőn és rá kb. 4 másodpercére riasztott, amikor a lázmérő feje elérte a borda hőmérsékletét. Ezek alapján kb. 48-50 fokra saccolom a végleges hőmérsékletet. Remélem, hogy ez a hőmérséklet még nem megy a működés rovására. Mondom ezt azért is, mert a régi gépemben lévő XP 2200+ szinte mindig ilyen hőmérsékleten üzemelt minden gond nélkül.
[Szerkesztve] -
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
esetleg ami még jó lehet NB hűtésre, ami nem passzív, de legalább aktív, az a Revoltec egyik ilyen ventis hűtési megoldása ( M***l-nál kapható valami 3000 körüli összegért )
-
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
nem tudom, mennyire jó ötlet plusz ellenállást berakni..egyrészt az ilyen jellegű barkácsolás garivesztéssel jár, másrészt ezen okból kifolyólag ugyanezt a hatást érnéd el egy kisebb fordulatszámú ventillátorral, nem?

a másik kérdésre vonatkozóan gondolom procihűtőre gondoltál.. nekem CoolerMaster Hyper 6+ van a procin, és semmivel nem ütközik, nem akad bele..az NB-től meg messze is van, ott mint mondtam, max a hosszú VGA kártya lehet gond -
Looney
csendes tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Nos a hardveres tűzfalat a lapod driver cdjén megtalálod,
nálam ( neo4-fi) ez volt a cdn az elérése G:\nVidia\System\CK804\Ethernet\Firewall
a ck804 vagy más könyvtár gondolom a chip miatt fontos, erre figyelj.
restart után beül atálcáraés weben lehet konfigurálni, hogy a routereket pl
nem oly régen használom még tehát nem tudok sokmindent mondani róla -
agyhalal
aktív tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Valaki említette, hogy lecserélte a gyárit egy passzív Zalmanra amit 45 fokkal elforgatott a chiphez képest. Sajos eredményeket nem közölt, hogy mennyire melegszik így, vagy hogy elég-e ez a hűtés.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Elírás volt, a lap azóta megvan,és 2x16Pci-e van rajta szerencsére
-
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
a hardwares tűzfalat gyorsan felejtsétek el szerintem...eddig csak szívásokat produkált...
használjatok valami jó szoftvereset, mondjuk tinyt, 64 bitre pedig a bitdefender 9 pro plust (nemcsak tűzfal, hanem antivirus, antispam is ), 64 biten a tiny meg sajna egy fos
nekem BIOS frissítés a napokban volt, én XMOD1C3-ast égettem bele, ebben szerepel 150 és 183 Mhz-es RAM osztó is
alaplapom K8N Neo4 FI
proc: A64 3200+ @2400 Mhzen ( 10x 240 )
memória: 4*512 Kingmax HC DDR 500, jelenleg DDR440on mennek ( 183 Mhz RAM )
stabil mint állat -
szasanyi
félisten
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Nekem is ilyen lapom van, ezért érdekel engem is. Bár nekem az a véleményem, hogy ami jól működik, azt nem kell megjavítani...
DE a tapasztalatokat feltétlenül írd le! Rajtam kívűl biztosan mások is szívesen fogják venni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

mert az északi hídba még az is beletartozik....

Egy napos LANon semmi gondom nem volt vele, szal majd kimonitorozom valamivel... ha hazaertem nyomok rolla kepeket...

, de legalább azzal megy