Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem én is egy K8N NEO4-F nevezetű lapot. Asszem ez a legolcsóbb változat, ami nekem van! A BIOS: 5.3-as. Egy 3700+ van benne, meg 2*512 Kingston Value RAM. Az a gondom, hpgy nem tudom beállítani a memóknál az 1T-t. Mindíg 2,5-3-3-7 és 2T. Na most ezt , hol kell beállítani a biosban? Nem találtam ilyen opciót. Az előző lapomban MSI K7N2-ben 1T-n mentek. Nem értem. Megköszönném a segítséget. Próbáltam 333-on is, de nem akarja a jót. Nem is találtam a BIOS-ban olyat, hogy Command Rate, ahol állítani lehetne! Köszi! -
agyhalal
aktív tag
Nem biztos, hogy behalt a topic. Legalábbis én látogatom kb. 2 naponta, csak nem találtam sehol se a cikket amit kerestél. De ha olvastad, akkor Te könnyebben a nyomára akadhatnál. Ott van pl. az Előzmények, a Google, az oldalak keresője.
@Ulrik: Persze, hogy tudunk, ezt taglaltuk több mint 270 hozzászólásban 2005 április óta. Kicsit venni kellene a fáradtságot és átolvasni a topikot. Na meg ott a K8N Neo4 Platinum topikja is. Amit ott olvasol, nagy részben igaz erre a lapra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Direct One (műholdas és online TV)
- Formula-1
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest