Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Androidos tablet topic
- Samsung HW-Q950A: csúcs hangprojektorszett
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
Nem teljesen értem
. Arra gondolsz, hogy az első indítás után (amelyik sikertelen volt) várjak fél percet és csak utána indítsam ismét? Magától indul újra és a 4. önindításnál beröffen és betölti az eszközöket. De próbáltam azt is, hogy a sikertelen indítás után kikapcsoltam, majd ismét be. Volt hogy segített, volt hogy nem. Mondjuk mióta leírtam a tüneteket, azóta - lekopogom - elsőre indult mindig (most is)
.
Üdv G.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Arra gondolsz, hogy az első indítás után (amelyik sikertelen volt) várjak fél percet és csak utána indítsam ismét? Magától indul újra és a 4. önindításnál beröffen és betölti az eszközöket. De próbáltam azt is, hogy a sikertelen indítás után kikapcsoltam, majd ismét be. Volt hogy segített, volt hogy nem. Mondjuk mióta leírtam a tüneteket, azóta - lekopogom - elsőre indult mindig (most is)
.