- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
reg1
tag
Szia!
Szerintem az a baja -bár nem tudom hanyas detonaátort használsz-, hogy a videotükörbeállításoknál az overlay contols-nál állítsd be ezeket:
Full screen device: secondary display
Zoom conrtol: Both azaz mindkettő
És így elvileg mennie kell!Én is szenvedtem vele :)))
nekem a 41.09 es detonátorral biztosan így csinált! -
-
Herr Vida
tag
Üdv a T. Nagyérdeműnek!
A következő problémával szembesültem: egy ismerősömnek raktam össze egy gépet (P3 733, 512 SD, Asus CUSL2-C), amibe egy MSI GF4 MX 440-es kártya került. Minden oké a cuccal, egyet kivéve, ez pedig a TV-out.
Az odáig oké, hogy a TV Tool nem ismeri, mert az nVidia ugye olyan balf@sz volt, hogy nem a jól megszokott chipet tette rá az MX-ekre, hanem a sajátját, amit a TV Tolol nem tud kezelni. Semmi vész, marad a TwinView. Ez még mindig oké, sikerült összehozni a képet a TV-re, de amikor filemt akarok rajta nézni, akkor néhány filemt ugyan lejátszik rendesen, de a legtöbbnél minden látszik, csak maga a film nem! Tehát látszik a a desktop, a lejátszó proggi kerete, de meg az a q filmfelirat is, csak maga a film nem! Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy ezt hogyan lehetne orvosolni?
Ja, nVidia Detonator v41.09, ACE Codec Pack 5.01 Pro XP, Win XP SP1, DirectX9.
Előre is THX!
Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest