- Steam Deck
- Amazon Kindle
- Forrmell.enn
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szovet
csendes tag
Hello!!!
Ugyan ez volt a problémám és csak a proci feszültségét kellett átállítani!!!!
Sisift Sandra leírja hogy mi a probléma ha van valami sztm. futtast le!!!
Warning!os kell kiküszöbölni a problémát!!!! -
DigitXT
félisten
válasz
danteshell #35 üzenetére
Én VGA-t sosem vettem még zacsisat: nem bíznék benne + kábelek, stb.
-
DigitXT
félisten
válasz
danteshell #33 üzenetére
kíváncsi leszek mit fognak szólni ha már másodszorra is visszaviszem
Ismerve az én esetemet: ki kell cserélniük, esetleg más márkára, ami okés. -
danteshell
senior tag
válasz
AMD Power #32 üzenetére
csak kíváncsi leszek mit fognak szólni ha már másodszorra is visszaviszem gariba...
Amúgy érdekes története van ám: megvettük, haza, nem műxik jól, visszaviszem, kitalálják nem egyezik a gyári szám!!!!! a számlán szereplővel... Nos hát nekiálltam hívni a fogyvédőket, mire kijön egy srác a szervízből és azonnal átveszi a kártyát... akkor már tudtam hogy valami szerelt kártyát adtak el nekem... aztán kicserélték, természetesen nem tudták megmondani mi volt a baja... -
AMD Power
titán
Így legyen 5-s a lotton! Mondtam én nektek!
-
AMD Power
titán
válasz
danteshell #27 üzenetére
Egy Chieftec 420W jó választás lehet , 18k-ért már lehet kapni! De mondom én szerintem vagy a Táp vagy VGA nem jó! Vagy mind a kettő!
-
DigitXT
félisten
válasz
danteshell #27 üzenetére
Ne vegyél gagyibbat. A minimum egy Chieftec 300-as, az még nem is drága!
Amúgy előbb vegyél tápot, mint lapot, mert ha bármi gáz van, és hazavágja...
-
DigitXT
félisten
válasz
danteshell #25 üzenetére
Nem feltétlenül: a táp gyengélkedése alattomos hiba, nem lehet tudni, hogy mikor fagy miatta. Viszont fenntartom, hogy lehet, hogy a VGA sz*r: ezt kiderítendő kipróbálhatnád egy másik táppal, mert ha veszel új alaplapot, és azzal is fagyni fog, akkor megszívtad.
-
AMD Power
titán
6185 pontott produkált a ''krid'' szóval a 3 ezer valamennyi semmi , már csak az én kaki Fx 5600- hoz képest 2600 pöty!!!??
-
AMD Power
titán
Pont olvastam egy tesztett amiben egy 9800Pro is szerepelt!
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/1/y/125/z/5.html
Ott is 256 bites a a memó mint amilyennek a tiédnek is kellenne lennie! -
AMD Power
titán
válasz
danteshell #19 üzenetére
Valoszínű , hogy azért ilyen gyenge a kari a 3DMark-ba!
De a táp cserét illetve probát azért érdemes lenne megprobálni. Szerintem a táp is szarakodik de ez 9800-s kari se nyugtatt meg!
-
DigitXT
félisten
válasz
danteshell #19 üzenetére
Hát akkor már elképzelhető, én ezt találtam az ügyben a 3DMark03 topikjában:
Bővebben: link S innen még 2 HSZ, és minden kérdésedre ott a válasz...
(Konkrétan itt pl. Bővebben: link)
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
danteshell #13 üzenetére
Az én régi AMD 2600+ , Fx 5600 , 512 Mb Ram csinált 2600 Pötyöt!
Ez nagyon kevés ez az eredmény! Tuti a Táp a rossz!!!!!
-
DigitXT
félisten
válasz
danteshell #15 üzenetére
Mindenképpen 5000 fölött...
-
Basmacskin
aktív tag
meglehet hogy egy tök új alaplapi driver orvosolná a problámát, mint ahogy ez az én szeretett k7s5a-mal is volt. Nekem is bizonyos játékok (nem mind) rendszertelen időközönként lefagytak. Új AGP driver kellett hozzá. Nem mintha előtte fenn lett volna az agp driver ;)
-
DigitXT
félisten
válasz
danteshell #13 üzenetére
Nekem igen kevésnek tűnik, a 9600XT-m tud ennyit.
(Igaz, RAM-om több van.)
-
danteshell
senior tag
válasz
danteshell #12 üzenetére
most végre lefutott a 3dmark03 és 3450 pontot adott ez most kevés vagy mi? xp 2100+ 256ddr, 9800 256Mb optimális ez?
-
danteshell
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #11 üzenetére
ha végre meglesz az új alaplap megnézzük egy chieftec 420 apfc táppal azt kiderül vagy beborul /mármint a gép a sarokba ha még tovább gecizik.../
-
[HUN]Zolee
őstag
Nekem is 300-as(Q-tec) táp viszi a p4 2,8c ht s gépet 9800pro-val gond nélkül
-
DigitXT
félisten
válasz
danteshell #9 üzenetére
Tápot nem próbálsz? Amúgy milyenek a feszkók?
(Nekem ingáztak anno...)
-
DigitXT
félisten
válasz
danteshell #4 üzenetére
Melegedhet is, de az a táp tényleg gáz! Anno megkérdeztem egy boltban, csak elméleti szinten, hogy elvinné-e a gépemet, ha 9800Pro-t vennék bele, egy 300W táp... Csávókám kérdezi: milyen? Mondom Codegen... Válasz: nem, s ezt el is hiszem neki, azóta Enermaxom van. De még mindig 9600XT-m.
-
AMD Power
titán
válasz
danteshell #6 üzenetére
Akkor szerintem megvan mi a baj! Kérj kölcsön valami normális márkás tápot és probáld ki azzal!!! 9800 Pro-t ilyen tápal?
Milyen CPU-d van? Kérj kölcsön egy másik tápot egy 400W vagy ilyesmi márkás-at és hidd ell jó lesz!
Hány HDD van benne....?
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
danteshell #4 üzenetére
Milyen tápod van?
-
DigitXT
félisten
válasz
danteshell #1 üzenetére
Nekem is MSI lapom van, és ATI kártyám: egymás után kettő új 9600XT hibás volt, és kész: nem inkompatibilitás, huhh.
Neked mi pontosan a prob velük?
-
AMD Power
titán
Nekem is volt már bajom ATi-val illetve MSI-vel , de persze ott az ATi volt a lúdas! Az MSI-vel nincs semmi baj! Amúgy pontosan mi a baj vele?
-
danteshell
senior tag
Adott a kártya /sapphire/ és egy MSI k7T266 Pro alaplap, egyszer már vissazvíttük a kártyát ki is cserélték gariba. Most az újjal is gondok vannak. Ha esetleg tud valaki inkompatibilitási problémáról légyszi szóljon mer akkor alaplapcsere
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest