- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Blu ray írás és írási hiba
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
Six
csendes tag
Hi!
Bocs, hogy csak most írok!Elindult végre, BIOSban állítgattam, de az újabb gond az, hogy Win XP-vel bootolok cd-ről, betölti magának amik kellenek, aztán felajánlja, hogy particionálja a winchestert, megadom neki a partíció méretét - enter - és semmi! Csinálhatok akármit, nem particionál.Nagyon idióta lehetek, mert szerintem a bekötéssel lehet vmi gond, mármint a vinyó bekötésével. -
Tibisz
aktív tag
Na mit történt megy?
-
Six
csendes tag
nincs ötleted?
-
Six
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ilyen alaplapom van.Most szereltem össze a gépet.Ráraktam a D-Bracket-et, hogy lássam mit csinál.Leteszteli a memóriát, aztán a 4 LED a bracketen, úgy világít, hogy a felső 2 zölden, az alsó 2 pirosan.Ez a kód a könyv szerint az, hogy a BIOS-t csomagolja ki a RAM számára a gyorsabb indítás érdekében.A gond az, hogy ez így marad, a LED-ek ugyanígy világítanak a gép nem jut tovább.Meddig tart a kicsomagolás???Nem hinném, hogy ennerk így kellene lennie.
Segítséget kérek!
Előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Philips LCD és LED TV-k
- Flint 2 OFF topik
- Steam Deck
- Blu ray írás és írási hiba
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- DEll G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest