Aktív témák
-
Six
csendes tag
Hi!
Bocs, hogy csak most írok!Elindult végre, BIOSban állítgattam, de az újabb gond az, hogy Win XP-vel bootolok cd-ről, betölti magának amik kellenek, aztán felajánlja, hogy particionálja a winchestert, megadom neki a partíció méretét - enter - és semmi! Csinálhatok akármit, nem particionál.Nagyon idióta lehetek, mert szerintem a bekötéssel lehet vmi gond, mármint a vinyó bekötésével. -
Tibisz
aktív tag
Na mit történt megy?
-
Six
csendes tag
nincs ötleted?
-
Six
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ilyen alaplapom van.Most szereltem össze a gépet.Ráraktam a D-Bracket-et, hogy lássam mit csinál.Leteszteli a memóriát, aztán a 4 LED a bracketen, úgy világít, hogy a felső 2 zölden, az alsó 2 pirosan.Ez a kód a könyv szerint az, hogy a BIOS-t csomagolja ki a RAM számára a gyorsabb indítás érdekében.A gond az, hogy ez így marad, a LED-ek ugyanígy világítanak a gép nem jut tovább.Meddig tart a kicsomagolás???Nem hinném, hogy ennerk így kellene lennie.
Segítséget kérek!
Előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged