Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
muree
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok Exchangben és a googleban sok dolgot nem találok.
A cégünk elkezdte használni a exchange 2010-et. Tlefonokkal és tabokkal is elakarjuk érni. Azonban 2-3 naponta a telefonok és a tabok dobnak egy hibaüzit, hogy biztonsági hiba miatt nem nem tudtak kapcsolódni a szerverhez. Magán az exchangen már feljebb vettem az ActiveSync loggolási szintjét, és már csak az hiányzik, hogy hol is tudom megnézni, hogy mik kerültek ebbe a loggba.
Megtudnátok mondani, hogy hol keressem a activesync-re vonatkozó logfile-okat, esetleg hogy maga az exchange mutatja e valamelyik tools-ában?
A windows Event logjai közt nem találtam. semmi
Előre is köszönöm a segítségeteket....
Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest