Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozz
tag
válasz
leetykopetya #21 üzenetére
A line-in-t még nem prószáltam, de lehet, egy két régi bakelitet átteszek (szülőknek
).
Ja a táp. A duracellel, átlag 28-as hangerőn (a negyvenből) másfél hétig bírta többnyire csúcsminőségű mp3-al (értsd High-VBR, 192-320kbps), plussz sűrűn kapcsolagtok (értsd virít a kijelző), meg sűrűn használtam a Pure Studio effectet amivel kicsit hangosabban telítettebben szólt a ''muzsik''.
Ja a füles. Téleg minőségi. Nagyon jól jönnek rajta a mélyek. Kipróbáltam a discmanemhez kapott fülessel és az ótvar szar volt. Nem is tudom azon hogy élvezhettem a zenét. Egy phillips házi fülessel is kipróbáltam. Szépen átviszi a ketyere a mélyet és nem marad el tőle a gyári sem. Szóval ha valaki nem vájtfülű, és hajlandó elbíbelődni egy kis időt a z Eq beállítások belövésével annak megfelelő lesz. Persze egy sennheiser még biztos ''többet is ki tud hozni' a kis aranyosból...
Aki MPIO-t akar venni annak ajánlom bármelyiket (tudtommal a két húzó modelljük az FL100 - ez az a kis ''ékszer ugye?, meg a ''Boom box'' - FG100 ugyanazzal az elektronikával rendelkeznek és a fülesek is azonosak).
Aki meg nem tudja mit vegyen de igényes lejátszóra vágyik higyjen nekem és vegye fel a jó, sőt, csúcslejátszók közé ezt is.
Nem a levegőbe beszélek. Fél évig vadásztam és tájékozódtam mire ehhez kilyukadtam. És a hangzásra elég igényes vagyok, haverok szerint meg vájtfülű (ezügyben passz, csak szeretem ha jól szól amit hallgatok).
Milyen rockot: Inkább sorolom az előadókat (mer hallgatok én alter.gépzenét is, világzenét, rapet, néger spirituálét bluest, meg sok más olyat ami igéybnes és teccik):
HammerFall, Ronnie James Dio, Wisdom, Echos Of Dalriada, Dimmu Borgir, Anthrax, Yngwie J. Malmsteen, Edguy, Finntroll, Nightwisht (még néha néha), Children of Bodom, Sirenia, Therion, Rhapsody, Cadaveras De Tortugas, Ektomorf, Tankcspada, Depresszió, Bornholm Sentenced. Kóstolgatom Mayhemet, Burzumot. Kíváncsi vagyok még Obituary-ra (lesznek szigeten és ''fel kéne készülni'')
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 1 / 2
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged