Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• g.antal

csendes tag

válasz cigam #177 üzenetére

Sziasztok!
    Most, hogy végigolvastam az egész témát, már én is Sanyo-t szeretnék venni, de pénzem még mindig nincs (ennyi)... Szóval átmeneti, hétköznapi videózásra ill. kicsit többre, de nem komoly foglalkozásra szeretnék venni egy kamerázni tudó valamit.
    Lehetőségeimnek csak a csillagos ég szab határt, esetemben 25 (legdurvább esetben 30) ezer Ft (utóbbit illetően nem eszek egy hétig).
    Kinéztem két dolgot, de már napok óta nem tudok dönteni:
    Toshiba Camileo [link]
    Nikon Coolpix L11
    [L:http://www.pixmania.com/hu/hu/534236/art/nikon/coolpix-l11.html?itag=4577#fichetechnique][/L]

Természetesen azért nézegetem a Toshibát, mert nem nagyon szeretem a fényképezőt-kézben tartós videózást és amúgy sem akarok a MOV formátummal tökölni, ha nem kötelező...
    Mindkettő 640x480 és 30fps (L11-nél remélem, hogy van hang, mert sok még mindig nem tud hangos videót) A lényeg, hogy a Toshiba CMOS és aaaszem AVI-ba rögzít, az L11 természetesen CCD és MOV-ba.

Fényképezőm van kompakt is, SLR is, így nem indok az, hogy "legalább lenne egy fényképeződ" is. Viszont ha a Toshiba adatai szerintetek szörnyűek, akkor inkább L11.
    "Gyűjts s vegyél később" - már vannak terveim, 4-5hónap múlva, USA-ból. Addig kellene valami...

egyikük sample videóját sem találtam sehol sem. camileoval készített videó van a youtube-on, de ugye az tömörített: [link]
    és kicsomagolós bemutatóvideó a készülékről a dailymotion-on [link]

Azt mondja a német-ajkú ismerősöm, hogy "a Selbstauslöser az olyan kamerákban mielőtt lőni kezd magától" - erre mondom: Önkioldó? - "ez nem oldja, hanem lövi, de végül is az onkioldo" ;)

Előre is kösz a hozzászólást, segítséget....

• rankesz

veterán

válasz cigam #177 üzenetére

Hello

Szerintem önkioldó lesz az bár nem tudok németül...

Új hozzászólás Aktív témák