Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pompi

nagyúr

válasz ThorsHUN #205 üzenetére

Szia!

Nem ismerem kézből a TH1-et meg az FH1-et. Viszont nekem úgy tűnik, hogy előbbi a HD1/1A/2 leszármazottja, utóbbi pedig a HD2000-rel van szoros rokonságban, csak más formába öltve (picit más az optika, kicsit nagyobb a látószög és picit kevesebb a fényerő).
    Én azt mondanám, hogy semmiképp nem pénzkidobás a nagyobb felbontású változat, még akkor sem, ha csak 720-as videókat rögzítenél egyelőre.
    Tapasztalatból mondom, hogy a HD1000 sokkal szebb 720-as képet rögzít, mint a HD1A. Ha ez erre a mostani párosra is igaz (szerintem az), akkor mindenképp a FH1 lehet a nyerő. Vagy a HD1010 / HD2000 ha az a forma jobban tetszik. HD1010-et mondjuk már nem vennék újonnan, mert kifutóban van. Esetleg akkor, ha rendesen le van árazva, akciózva.

Régebben nézegettem low light samplékat és telezoomos samplékat, akkor még a HD1000-ről, aztóta ezeken is fejlesztettek, majd körbenézek, hátha ezekről az újakról is találok. Szerintem már a HD1000 is rendben van e tekintetben.

molngab: szerintem ahogy te is mondod, adott képfelbontásból nem lehet plusz információval is szolgáló nagyobb felbontást csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák