Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
ThorsHUN
üzenetére
Szia!
Nem ismerem kézből a TH1-et meg az FH1-et. Viszont nekem úgy tűnik, hogy előbbi a HD1/1A/2 leszármazottja, utóbbi pedig a HD2000-rel van szoros rokonságban, csak más formába öltve (picit más az optika, kicsit nagyobb a látószög és picit kevesebb a fényerő).
Én azt mondanám, hogy semmiképp nem pénzkidobás a nagyobb felbontású változat, még akkor sem, ha csak 720-as videókat rögzítenél egyelőre.
Tapasztalatból mondom, hogy a HD1000 sokkal szebb 720-as képet rögzít, mint a HD1A. Ha ez erre a mostani párosra is igaz (szerintem az), akkor mindenképp a FH1 lehet a nyerő. Vagy a HD1010 / HD2000 ha az a forma jobban tetszik. HD1010-et mondjuk már nem vennék újonnan, mert kifutóban van. Esetleg akkor, ha rendesen le van árazva, akciózva.Régebben nézegettem low light samplékat és telezoomos samplékat, akkor még a HD1000-ről, aztóta ezeken is fejlesztettek, majd körbenézek, hátha ezekről az újakról is találok. Szerintem már a HD1000 is rendben van e tekintetben.
molngab: szerintem ahogy te is mondod, adott képfelbontásból nem lehet plusz információval is szolgáló nagyobb felbontást csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest