Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rankesz

veterán

válasz Pompi #155 üzenetére

Milyen kamerát szemeltél ki, amire váltani szeretnél HD1-ről? Olvastam hogy terveztetek hd1 és hd2 összehasonlítást, az végülis összejött? Arra gondoltam hogy hamár tudja a 720p felbontást a cam akkor lehet hogy abba fogom archiválni a családi videókat, szerinted az lenne olyan időtálló mint a sima dvd formátum? Ez alatt arra gondolok hogy lehet para lesz 3-4-sok év múlva hogy olyan kodekkel tömörítettem amit nem tudnék esetleg lejátszani. DVD formátumnál nem nagyon hiszem hogy aggódni kellene ez miatt...

Ja amúgy a kiszállításra 3-4 munkanapot írtak, a 4, munkanap az hétfőn lesz. Csomag száma alapján most már 2 vagy 3 napja St. Ingbertben rostokol a pakkom, remélem nem várják össze még pár másikkal hogy gazdaságosabb legyen szállítani... :((

Már alig várom hogy átvehessem, annyi a gond hogy hétfőn kedden meló 8-8-ig szóval kipróbálni sajna csak később tudom. Milyen akksit adnak hozzá? Tényleg kb 70 percet bír? Hogy érdemes az akksit formázni(ez az a kérdés amire már annyiféle módot hallóttam)? Későbbiekben az akksira bármikor rátölthetek, ugye?

Vettem hozzá 4gigás Kingston SDHC-t, az normális hogy a sima memkari olvasó nem látja ugye?(remélem) Class4 elég neki? (Min 4 mega/sec)

Nah most ennyi, többet asszem nem kérdezek csak majd ha megjön a kütyü és esetleg valamit nem értek.

Előre is kösz,
    Ranki HD-cam CLUB member :DD

Új hozzászólás Aktív témák