Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
TB 2.0.0.24 verzió alatt van arra letiltási lehetőség, hogy egy csomó embernek elküldött levél (csoportban összegyűjtve) nyomtatásakor a címzettek töméntelen mennyisége ne nyomtatódjon ki? Mondjuk van 100 címzett és az kb 1 oldal, csak a levél meg mondjuk 3 sor.
Nézegettem a menülistát, de nem találtam erre utaló nyomot. Esetleg az újabb verzióban?Köszi a válaszokat erőre

A. -
mAtech
aktív tag
#2510-re valaki?
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne. TB nem hajlandó csak csökkentett módban indulni és működni. Előtte a levelezés egy XP-s gépen volt. Mondjuk már ott sem ment csak csökkentett módban. Most egy Vistát futtató gép használná a leveleket. Amúgy minden OK, csak rendes módban nem megy.
A levelezés mértéke kb 2 GB-ból áll összesen. Nem hiszem, hogy ez befolyásolná. Amúgy már egyszer leszedtem a Vistás gépről a TB-t és újra feltelepítettem, de nem változott a működése (csak csökkentett módban indul el).Köszi a segítséget.
A. -
mAtech
aktív tag
Azért az sem egyszerű, hogy TB alatti levelezést átrakjuk Outlookba. Külön progi kell, ami átkonvertálja a levelezést és minden mást Outlook Express-be, majd onnan át lehet tenni az Outlookba. Codálatosz

-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
TB-ben hogy lehet a levelezést exportálni? Ezt valahogy nem találtam meg a progiban. Egyik gépről a másikra csak másolással tudtam a levelezést átvinni.
Köszi,
A.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autószerelők, autószerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest