Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen monitort vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- SONY LCD és LED TV-k
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littletiger
tag
Köszi, de nekem még mindig nem működik. Átállítottam a nézet/üzenet törzse menüpontban normál szövegre, de ettől még nem jelent meg linkként. Tulajdonképpen az még nem is zavarna, ha az általam írt levélben nem lenne kattintható, de mint előzőleg írtam, próbaképpen elküldtem magamnak, és a fogadott levélben sem volt kattintható. Vagyis, ha másnak elküldöm, akkor az illető sem tud rákattintani. Pedig minden bizonnyal jól csinálom. Hiszen ráklikkelek a hangulatjel beszúrása melletti ikonra, ott a hivatkozást választom, beírom a hivatkozás szövegét és címét, majd leokézom. Ennyit kellene tennem, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest