Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibir
újonc
Sziasztok!
Van: Foscam FI9828W és FI8918W kamerám. UTP kábellel van összekötve a Routerrel.
T-Home.hu az Internet szolgáltatóm. Firefox a keresőm, Gmail.com a levelezőm, WIN. 8.1 szoftverem.Eddig volt e-mail küldés+fotó ( riasztás értesítés ), majd a T-Home.hu szerver összeomlott ( ? 2015,01,23.), megszűnt az Internet, az Internet kódom is vissza ugrott az előző kódra,miután mindent programoztam, reset, újraindítások stb., az e-mail+fotó nem jön ( riasztás értesítés), kamera-kép van, távoli elérés van.
A teszt: SMTP szerver cím hibát ír ki.
Kérdésem:
• mi, v. ki tiltott le, ( T-Home, gmail, ?)
• ha a Gmail tiltott le, hogy lehet feloldani?
• Ha a T-Home tiltott le mit kell tennem?
• a NAT. engedélyezve van. (?, mondta: 1412 tel.)
• Gmailban mindent megpróbáltam, pl. illetéktelen hozzáférést engedélyeztem, nevet jelszót cseréltem stb. Semmi. Nem tudom kipróbáltam-e mindent ?.
• T-Home.hu a meg növekedett adatforgalom miatt a ( 15 GB-os tárhely 0,8 % foglalása! ) szerver leállása után nem tiltott-e le ? Megváltoztattam a kamera fix IP címemet, nevét is, semmi.Kérem, ha van időtök, segítsenek. Köszönöm.
Tibir
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest