Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibir
csendes tag
Sziasztok!
Van: Foscam FI9828W és FI8918W kamerám. UTP kábellel van összekötve a Routerrel.
T-Home.hu az Internet szolgáltatóm. Firefox a keresőm, Gmail.com a levelezőm, WIN. 8.1 szoftverem.Eddig volt e-mail küldés+fotó ( riasztás értesítés ), majd a T-Home.hu szerver összeomlott ( ? 2015,01,23.), megszűnt az Internet, az Internet kódom is vissza ugrott az előző kódra,miután mindent programoztam, reset, újraindítások stb., az e-mail+fotó nem jön ( riasztás értesítés), kamera-kép van, távoli elérés van.
A teszt: SMTP szerver cím hibát ír ki.
Kérdésem:
• mi, v. ki tiltott le, ( T-Home, gmail, ?)
• ha a Gmail tiltott le, hogy lehet feloldani?
• Ha a T-Home tiltott le mit kell tennem?
• a NAT. engedélyezve van. (?, mondta: 1412 tel.)
• Gmailban mindent megpróbáltam, pl. illetéktelen hozzáférést engedélyeztem, nevet jelszót cseréltem stb. Semmi. Nem tudom kipróbáltam-e mindent ?.
• T-Home.hu a meg növekedett adatforgalom miatt a ( 15 GB-os tárhely 0,8 % foglalása! ) szerver leállása után nem tiltott-e le ? Megváltoztattam a kamera fix IP címemet, nevét is, semmi.Kérem, ha van időtök, segítsenek. Köszönöm.
Tibir
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest