Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs77
tag
van egy TB 24.2.0
Lett egy e-mail cím, fel is vettem IMAP fiókként. Kipróbáltam tudtam küldeni, fogadni levelet.
Viszont a felhasználó elmondása szerint, van egy feladó akitől ha jön e-mail akkor az látszik kis ideig majd eltűnik. Onnan sem a beérkezett sem a törölt elemek között nincs. Annyi infóm van még, hogy amikor először jött onnan levél, akkor azt próbálta kinyomtatni, de a TB nem törte a sorokat, inkább lekicsinyítette a betűméretet, hogy elférjen.
spam szűrőt kikapcsoltam, üzenetszűrő nincs.Hol lehetnek ezek a levelek, illetve mit állíthatott be a felhasználó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Disney+
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest