Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Én nem tudom mi történt de elszállt mindenem. A thunderbird mappám 50,9 MB. A legrégebbi mentésem augusztus 1-ei, ekkor 1,09 GB volt elmentve. Azért 1 GB csak úgy eltűnik.. van esély arra hogy visszaszerezzem az adataimat? Igazán nagy szükségem lenne rájuk. Az utóbbi időben többször volt kékhalálom, eddig nem volt semmi gond de ez így most egy kicsit nagyon szíven ütött.
Programvisszaállítót néztem, nem lát semmi a thunderbird körül (getdataback)Ahogy nézem a programok kezelését, a mai napra van egy mozilla thunderbird telepítés, illetve van egy Mozilla Maintance Service telepítés is. Egyiket se telepítettem. Ez most akkor mi? Viccnek kicsit morbid.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos fotók mutatják meg, milyen lesz a Red Magic 11 Air
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Konteó topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest