Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Télbúcsúztató hardvermix
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi
tag
Szia! Gyorsan én is utánaolvastam. Safe módban sem megy. Sőt találtam egy leírást miszerint a Win+R gombbal ugye futtatást tudok indítani az appdata paranccsal, majd a Profile mappából a parent.lock fájlt ha kiszedem elvileg menni fog. Ezt is megpróbáltam, de ugyanúgy létrehozta a parent.lock fájlt. Szóval így sem megy...
Újraindításnál valóban üres a feladatkezelő, de ha csak egyszer is elindítom, akkor már futás alatt van és leállítani nem tudom a folyamatot, mert zárolva van, de maga az ablak nem jelenik meg.Közben, meglett a megoldás... Eset antivirus. Az új Thunderbird verzió miatt új kivételt kellett hozzáadni a tűzfalhoz... Én marha. Bocs, hogy raboltam az időtöket. Így már tökéletesen fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Újraindításnál valóban üres a feladatkezelő, de ha csak egyszer is elindítom, akkor már futás alatt van és leállítani nem tudom a folyamatot, mert zárolva van, de maga az ablak nem jelenik meg.