- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
TigerCat
üzenetére
én most nyomtam át 1 éve kábé a céges levelezést archivummal,címekkel együtt ~30Gb, portable tb esr 17-esre, asszem 11 vagy 13 volt amivel kezdtem, de frissítettem közben.
atomstabil, pedig felraktam pár hasznos kiegészítőt, főleg importálás meg egyebek miatt, image resize, dropbox,duplikátumok keresése,importexporttools.
live mailből hoztam át mert úgy megborult az a phos hogy exportálni se tudtam semmit, csak az .eml fájlok maradtak meg.
én szeretem mert mindíg lehet találni vmilyen kiegészítőtt egy problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest