Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Sajna én sem találtam ilyet, így passzolnom kell. Talán van rá valami kiterjesztés, nézz körül azok között (bár kevés esélyt látok rá, de hátha)...
Viszont itt megint felmerül, hogy szerintem az ilyen módon formázott levél csak HTML-ként fog továbbításra kerülni (ebben a formában); azt meg már korábban kitárgyaltuk.
Egyébként köszönöm a belém vetett bizalmat, de én is csak egy átlag user vagyok.
Ha visszagondolsz az egyszerű használattal kapcsolatos kérdéseidre tudtam válaszolni, a spécikre (pl. naptár) nem. Úgyhogy tőlem sem kell csodát várni, pláne ha ilyen "különleges" igényeid vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest