Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz
Tele von Zsinór #4757 üzenetére
Ja varj, nem irtam hogy a 2.0-ra gondoltam
-
Protezis
őstag
Ugy tapasztalom, bar alapbol meg mindig eleg sok memoriat eszik kedvenc rokank, a memoriahasznalat olyan 130 MB korul tetozik (34 tabnal, de fele ennyinel se volt sokkal kevesebb). Jo pont a fejlesztoknek
-
Protezis
őstag
válasz
canniball #3695 üzenetére
Azóta uninstalláltam 2 kiegészítőt, de utána nem vettem észre javulást.
Utána - mivel használok sessionsavert - kilőttem a nemrég feltelepített Tab Mix Plusból a munkamenet-kezelőt, és azóta mindtha megjavult volna. 87 MB körül stagnál. Ami a 600-hoz képest jó. Lehet az zavart be, hogy 2 kiegészítő is mentette a munkameneteket? -
Protezis
őstag
Tudom, párszor ki lett tárgyalva a memóriaszivárgási probléma, de ha nem gond, újra felhoznám a témát. Mostnaában lettem figyelmes, hogy egyszerűen belassul a gép ha megy a firefox. Most néztem meg, és 600 egynéhány MB memóriát használt.
Az, hogy használ 100-at, okés, azt mondom, van miből, de így ha mellette megy Photoshop, még 2 böngésző, pár pdf megnyitva, pár msn ablak, és kész, vége az 1 GB ramnak.
Eddig ez nem jelentkezett, így ezt vagy az új verzónak, vagy valamilyen általam használt új extensionnek tulajdonítom. Az új verzióval előfordul másnál is ilyen? Úgy értem az eddigi memóriagondok hatványozottabban is előfordulnak másnál is?
Folyamatosan növekszik a felhasznált memória mérete, nem csinálok semmit.
Kb percenként 2-3 MB-tal növekszik.
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Érdekes, hogy amit éjjel leszedtem, az 4.7 MB volt, most meg 5 MB-ot ír az oldalon.
Mod: Mindkettő ugyanakkora.
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Végleges, nem? [link]
-
Protezis
őstag
válasz
capafog23 #2615 üzenetére
Nem az a sok idő, amíg rákattintok
Opera tudja, az egyből visszahozza az oldalt. Elvileg az új FF is tudni fogja.
Pet_i: űrlapküldés után próbáltad a visszát, majd az előrét? Persze lehet, hogy ez csak nálam jött össze. Mondjuk lehet az is bezavarhatott, hogy titkosított oldalon néztem. -
Protezis
őstag
Kb 2 perc kellett ahhoz, hogy kiakasszam a beta-t
Ki akartam próbálni az állítólag benne lévő (vagy csak a véglegesben lesz?) gyors előre-vissza lépést. Elküldtem egy űrlapot, majd vissza. Gyorsabban nem jött be, viszont az előrére kattintva elszállt. -
Protezis
őstag
Nincs esetleg megoldásra arra, hogy lehetne meggyorsítani az előre-vissza lépéseket?
Az operát csak tesztelésre használom, ellenben ott a lehető leggyorsabb a előre-vissza lépkedés. Katt, és már ott is van. Firefox és IE pedig lassabbak, mintha újra felnéznének a szerverre. Tehát ezt nem lehet valahogy kikapcsolni (ha emiatt lassú)? -
Protezis
őstag
A gépem 1 nap 5 órája megy, a firefoxban 8 oldal van megnyitva, és 110 MB memóriát használ
Rohadtul nem tetszik. -
Protezis
őstag
Egy kozutalatnak orvendo forumtag jart nalam, es galad modon atallitotta a firefoxomban a karakterkodolast angolra. Hol tudom visszaallitani? grrr
(ezert meg kapsz.... bucsuzhatsz a monitorodtol meg a hangcuccodtol)
-
Protezis
őstag
Egy kozutalatnak orvendo forumtag jart nalam, es galad modon atallitotta a firefoxomban a karakterkodolast angolra. Hol tudom visszaallitani? grrr
-
Protezis
őstag
-
Protezis
őstag
Bocs, ha volt már.
Öcsém gyakran floppyra ment dolgokat a netről. Ám jóideje csak úgy lehet letölteni valamit netről a firefox letöltéskezelőjével, ha be van téve egy floppy. Ha nincs, akkor kiírja, hogy nem található, kihagy, mégse, meg újra?. Egyikre se csinál semmi. Amint betolok egy floppyt, és újrára megyek, floppy ellenőriz, bent van, és már tölti is a dolgot a hdd-re.
Eddig még elviseltem, de most jópár fájlt kellett letöltsek, és idegesít, hogy minden fájlnál ellenőrzi, bent van -e a lemez, és ez eléggé belassítja a folyamatot.
Egy kicsit vicces az egész, de tényleg k.rvára idegesítő
Miért érdekli, hogy van -e lemez a meghajtóban, ha hddre mentek?
Csak erre ne járjon Bővebben:link, mert ő ám szereti fikázni a tűzrókát.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest