- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
Cs1csó #55196 üzenetére
Rettenetesen köszönöm a gyors és kimerítő választ!
Rejtett mappát hogyan tudok előcsalogatni?
Online szinkronizálható fiókom nincs, most tölteném le a win64-re a Mozillát, mert az egyik oldalon a másik böngésző, amit használok, nem jó. (Bár régen csak FF-et használtam, de most valahogy leragadtam másnál.)
Aztán majd a többit is megcsinálom szépen sorban.
-
Cs1csó
titán
Köszönöm! Remélem fórumtárson is tudtunk segíteni.
-
Cs1csó
titán
Nem teljesen értelek de kezdésnek, milyen oprendszered van? Nekem windows 10 64 bites rendszeremen leírom hogy mi hol van:
- Program Files - Mozilla Firefox (ide települ a program maga ez a 64 bites progik könyvtára)
- users - user - appdata (ez rejtett mappa alapban nem látható) - Local - Mozilla (itt a profilt tárolja ha jól látom)
- users - user - appdata - LocalLow - Mozilla (itt van a Temp mappa időleges tár)
- users - user - appdata - Roaming - Mozilla (itt ahogy látom egyebek mellett a kiegészítők vannakVan online szinkronizálható fiókod? Mert ha igen akkor töröld a programok és szolgáltatások közül a Firefoxot és ami még van firefox néven firefox mainteance ha automatikusan az fent maradna majd nézd meg a fentebb felsorolt helyeket és minden Mozillás mappát törölj a program file-ból is a Mozilla Firefox mappát
Ezután csinálj egy gép restartot majd a hivatalos oldalról szedd le az Firefox-ot és telepítsd majd jelentkezz be és szinkronizáld a böngésződ a mozillánál lévő adataidból.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
A Mozillát akartam feltelepíteni, de az interneten lelt válaszok nekem nem igazán segítettek.
A könyvtára nekem a c\program files\mozilla firefoxon belül van, és nem a username-en belül.
Ilyenkor mit kéne tennem?
(A hiba az, hogy a profil nem tölthető be.)
Előre is köszi,
Hunreeth -
Kékes525
félisten
Meglehet azt valahogy csinálni, hogy a YouTube videóknál ott folyassam a videónézést, ahol előzőleg abbahagytam? Esetleg, azt is, hogy a mobilon is nézve? Váltogatva PC és mobil között mindig ott folytassam a videók nézését, ahol abbahagytam?
-
Rainman05
tag
Sziasztok sajna elkaptam egy reklám vírust a Firefox böngészőmbe a neve: Topbanger.com vírus.
Valaki tud valami megoldást hogy tudnám eltávolítani? -
pibácsi
senior tag
Van egy kis gondom, remélem tudtok segíteni. Beléptem egy "Wish" nevű kereskedelmi oldalra, rendeltem árút és visszaigazolták, már úton van az árú. A Facebookon keresztűl léptem be. Kaptam a visszajelzéseket az e-mailon azóta is, de két nap után már nem tudok belépni, valami nem engedi, letiltotta. Megnéztem a tűzfalat, a letiltható helyeket, de nincs nyom. Nem lehet megnyitni. A felső szalagot beadja, de üres (fehér) az oldal, holott azelőtt két-három napig böngésztem az árúk között. Van egy "Comodo Dragon" nevű böngészőm is, azon símán bejön és működik. Valami a Mozillával történt? Vagy magán az oldalon lett letiltva valami? Nem tudom hova tenni, mert pár napig be lehetett lépni.
Csináltam egy teljes géptisztítást is. Várnám segítő válaszotokat. Előre is köszönöm.Üdv. Pibácsi
-
degec
senior tag
Srácok erre 5let ?
[link] -
ddt500hu
veterán
válasz
Intruder2k5 #55183 üzenetére
Hála és köszönet!
-
ddt500hu
veterán
Üdv! Úgy tűnik meghülyült valami a gépemben és talán a Firefox a ludas.
Print Srceen-Paint-Beillesztés.
Nem csak a képernyő illesztődik be hanem még alárak kb.+3 monitornyi fehéret. Full hd a monitor felbontása a kép meg 2391x4250-es lesz. Eddig nem csinálta. Játékból kimentett képnél nincs hiba.
Ld. mintaképek. Mi lehet a problem?Előre is köszi!
-
Mezga Aladár
veterán
Üdv Szaktársak!
Meguntam chrome h&lyeségeit és áttértem a firefoxra.
Két dolog nem megy: hogy tudom a firefoxot teljes-képernyővel indítani(F11) és van -e olyan funkció mint a chrome-ban az asztalhoz hozzáadás? -
Kékes525
félisten
Van egy érdekes megfigyelésem. Egyes letöltések nem jeleníthetők meg a ctrl+ j billentyű kombinációval[kép]. Az eszköztáron lévő ikon sem mutatja, ha ráklikkelek[kép]. Viszont a letöltések könyvtárban szépen töltődik le a fájl, amit én kezdtem letölteni, amikor ráklikkeltem a letöltésre egy oldalon[kép].
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox #55178 üzenetére
Ez még jobb, köszi!
-
1egaly
aktív tag
Ajaj,én a 2.asztalon ,ikonnal szeretném indítani...
-
1egaly
aktív tag
Hali!
Több asztalt használok,egy profilon belül hogy lehet új ablakot nyitni?Ha próbálkozom ezt a szöveget dobja:"A Firefox már fut, de nem válaszol. A régi Firefox folyamatot be kell zárni az új ablak megnyitása előtt."
Kérdésem:lehetséges-e olyan beállítás,hogy 1 profilon belül több példány is fusson?Kösz a választ!
-
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus #55167 üzenetére
"Elég egyértelmű, ha kiszeded a pipát, akkor van lehetőséged megváltoztatni a javasolt beállításokat, azaz a hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges és az alapértelmezett 4 tartalom folyamat számát."
Szerintem elég lenne csak a "Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges" és a "Tartalom folyamatok korlátja" lehetőség. Beállítaná ezt a kettőt a javasoltra alapból és meghagyná a lehetőséget a változtatásokra úgy, ahogy most is van. "Javasolt teljesítménybeállítások használata" lehetőség így értelmetlen, szerintem.
"Szerintem kicsit túlbonyolítod ezt a dolgot"
Hajlamos vagyok erre.
-
Matthewus
őstag
válasz
Kékes525 #55166 üzenetére
Javasolt teljesítménybeállítások használata: azok, amiket ott látsz semmi más.
Elég egyértelmű, ha kiszeded a pipát, akkor van lehetőséged megváltoztatni a javasolt beállításokat, azaz a hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges és az alapértelmezett 4 tartalom folyamat számát."de akkor miért érvényesül az alatta lévő beállítások változtatása ettől a beállítástól függetlenül?"
Nem teljesen értem, az a bajod, hogy miért lesz 7 tartalom folyamat, ha kiszeded a pipát a javasolt beállítások elől és beállítod a 7 tartalom folyamatot?Szerintem kicsit túlbonyolítod ezt a dolgot, mikor elég egyértelmű és egyszerű.
-
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus #55164 üzenetére
Nem, semmi sincs konkrétan arról, mint amit kérdeztem. Az volt az első amit megnéztem.
Mert ha a "Javasolt teljesítménybeállítások használata" csak azok egyben, mint ami alatta van, akkor igen, akkor tényleg mindent ír, de akkor miért érvényesül az alatta lévő beállítások változtatása ettől a beállítástól függetlenül? Másrészt ha csak ezt tudja, akkor mi szükség erre? Tökéletesen elegendő lenne az a kettő, ami alatta van. Egy pipa kettő helyett nem nagy segítség. Ez így számomra értelmetlen.
Ennyit ír: "Firefox automatikusan a számítógéphez leginkább megfelelő beállításokat használja." Ez gyakorlatilag semmi. A részletekre lenék kíváncsi. Mik azok a beállítások?
(#55165) csicso82
CPU típusa QuadCore Intel Core i5-2500, 4018 MHz (39 x 103)
Videokártya AMD Radeon HD 6700 Series (1 GB)
Rendszermemória 16352 MB (DDR3 SDRAM) -
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #55162 üzenetére
Ezek tipikusan azok a beállítások amit, változtatva, használat közben derül ki, hogy a te gépeden jobb e vagy sem. Tegyük fel van egy I7-ed és valami dedikált de gagyi vidikari akkor lehet jobb a hardveres gyorsítás kikapcsolása stb. vagy csak 8 GB ramod van de amikor böngészel akkor mást nem csinálsz tehát akár ki lehet próbálni 4-ről fejlebb venni a maximális 7-re. Teszteld. SŐt írták is hogy nem minden vidikarival megy a hardveres gyorsítás flottul.
-
degec
senior tag
Tiszteltem,
Nem trollkodni jöttem, meg lehet már kérdezték de nem találtam, és segítséget szeretnék kérni szépen..
Firefox legfrisebb 64bit, i3 as gép 8gb ram, átlag irodai meló 1 Thunderbird, 1 Fox 3 ablakkal nyitva köztük fészbuk messenger ablakkal, win10 friss, erőforrásokból ramból 70% szabad, cpu usage: ilyen 1-3 % között + winamp.. TotalCommander..
Fireofx 1 óra tán ramból nem eszik 300 megánál többet, de a messenger ablak olyan nyúlóssá válik hogy beírok egy szöveget nyomok egy entert 3-4 másodpercig gondolkozik mire elmegy az üzenet.
Cpu használat nem ugrik fel ilyenkor se ramfogyasztás se.Böngésző pluginből: 2 db összesen semmi más, ublock origin, és a ghostery, ha ezeket kikapcsolom eltávolítom akkor sem jobb a helyzet, úrjatelepítettem a gépet friss driverek minden+friss firefox 64..semmi nem változott.
Szeretem a firefoxot nem válnék meg tőle.. ugyan ezen bajom krómon nem jelentkezik sosem..
Lehet ezzel valamit kezdeni?Ja igen...semmilyen más weblap nem nyúlik csak fb messneger..se jávás se agyonflesshelt weblap semmi.
Köszönöm szépen a segítséget !
-
Kékes525
félisten
Kettő kérdésem, problémám lenne az ábrával kapcsolatban:
1. Ez a beállítás hierarchikus szerkezetű. számomra ez azt jelenti, hogy ha a "Javasolt teljesítménybeállítások használata" nincs bekapcsolva, akkor az alatta levő beállítások sincsenek. Pedig nem, a "Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges" és a "Tartalom folyamatok korlátja" beállítások nem függetlenek ettől, változatlanul szabályozni tudom velük a Firefoxot. Ezt a Hibakeresési információban szépen látom.
2. A "Javasolt teljesítménybeállítások használata" konkrétan miket állít be? Ha bekapcsolom mintegy 50%-al csökken a Firefox sebessége. Egyértelműen érzem és a Speedometerrel ezt a körülbelüli 50%-os csökkenést látom is.
-
dances
tag
Üdv!
A Zoom Page WE -t hogyan lehet rávenni, hogy a gyárilag beállított 300% -nál nagyobbra nagyítson?
Próbáltam a Zoom Levels -nél beadni neki pl 350 -et, ezt látszólag elfogadta, engedte menteni, de továbbra sem enged 300% fölé.
Valaki tud megoldást? -
wwhy
veterán
Segítsetek: legutolsó FF verzió és nincsenek sok oldalon videók. Nincs fent semmi blokkoló, és pl. ITT sem jön be a videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest