- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteltem,
Nem trollkodni jöttem, meg lehet már kérdezték de nem találtam, és segítséget szeretnék kérni szépen..
Firefox legfrisebb 64bit, i3 as gép 8gb ram, átlag irodai meló 1 Thunderbird, 1 Fox 3 ablakkal nyitva köztük fészbuk messenger ablakkal, win10 friss, erőforrásokból ramból 70% szabad, cpu usage: ilyen 1-3 % között + winamp.. TotalCommander..
Fireofx 1 óra tán ramból nem eszik 300 megánál többet, de a messenger ablak olyan nyúlóssá válik hogy beírok egy szöveget nyomok egy entert 3-4 másodpercig gondolkozik mire elmegy az üzenet.
Cpu használat nem ugrik fel ilyenkor se ramfogyasztás se.Böngésző pluginből: 2 db összesen semmi más, ublock origin, és a ghostery, ha ezeket kikapcsolom eltávolítom akkor sem jobb a helyzet, úrjatelepítettem a gépet friss driverek minden+friss firefox 64..semmi nem változott.
Szeretem a firefoxot nem válnék meg tőle.. ugyan ezen bajom krómon nem jelentkezik sosem..
Lehet ezzel valamit kezdeni?Ja igen...semmilyen más weblap nem nyúlik csak fb messneger..se jávás se agyonflesshelt weblap semmi.
Köszönöm szépen a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest