- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
Krystal_s
üzenetére
YousableTubeFix: jó ideje nem fejlesztik normálisan, nem követi a YouTube változásait. Szerintem rosszabb, mint a YTC. Régen egyébként ezt használtam. YTC is gyakrabban frissült korábban, most félévente kapunk egy új "stabil" verziót.
Nap végére nálam 300 MB körül alakul a memóriahasználat (ekkor már 10-15 órája fut folyamatosan a böngésző). Egyik általam felsorolt kiegészítő sem leakel és egyikben sem fedeztem fel eddig hibát. Nálam beváltak.
Régebbi Flash Player (11.2) fut a notebookon (GT240M), legújabb az asztali gépen (HD4400), de nem akadnak kis méretben a videók. Hardveres gyorsítás engedélyezve (böngészőben és a Flashben is, mindkét gépen 64 bites Windows 7 fut).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911