Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Polemius #78100 üzenetére
Olajcsere utan elmeletileg surubb az olaj, mint elotte. (Viszkozitasstabilitas) utana kezd el higulni, ahogy hasznalod. En sosem ereztem jobbnak a valtot olajcsere utan, pedig szerintem kiprobaltam az osszes letezo olajat a piacon. Valtozast csak kisebb motoroknal ereztem hasznalat soran, ahol a kuplung sokkal erzekenyebb az olajra, mint a nagyoknal altalaban. Sajnos az osszesnel leegettem a kuplungot, igy nem biztos, hogy az olajat ereztem
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Polemius #78100 üzenetére
Az egyik olaj surubb azon a bizonyos homersekleten. Nem befolyasolja az uzemet. Ezert lesz az egyikkel zajosabb, a masikkal nem. Nem kell foglalkozni vele. Nagyot csattanni ket dolog miatt tud. Suru az olaj, illetve a kuplunghoz az adalekolasa mas. Elobb emlitett jaso ma ea jaso ma2. Ugyancsak nem karos, nem ad kepet az olaj minosegerol.
Hamisolaj.
Volt egy cikk miszerint magyarorszagon 3 bol 2 olaj hamis.
A cikk arra alapult, hogy ennyi afat es termekdijat vallanak be a forgalmazott olaj utan, mert akkoriban onbevallasos rendszer volt. Tehat ez eleg nagy hoax volt, de az, aki nem jaratos az ugyben, vagy nem olvasta vegig a cikket/nem ertelmezte, az menthetetlenul befosott.
Szo volt meg a hamisitas modjarol. Egyesek szerint trafoolajat csomagolnak castrol dobozba, masok szerint a legpuruttyabb alap olajat.
valamelyik totalcarosnak a burgmanja lett hajtorudas, ezt azonnal a hamis olajra fogta, holott egy autohoz erto szemely volt. Trafoolajos castrolt vizionalt. En bizony azonnal bevizsgaltattam volna
De az hogy lehet, hogy a hajtorudcsapagy kapott, de mas nem?
Trafoolaj elmelet: a trafoolaj 40 fokon rendelkezik olyan viszkozitassal, mint egy xw-40 es olaj 100 fokon. Azonnal feltunne. Nincs benne habosodasgato, nincs benne detergens adalek. Kihuzod a nivopalcat, egy mero habnak kell lennie. A siklocsapagyaknal nem lesz akkora problema, oda akar vizet is lehetne hasznalni, itt a szoroolajozassal kent alkatreszek mennenek azonnal tonkre, ebben biztos vagyok. Motul 300 at hasznalok figyelem, ennek a fajta olajnak a habosodasgatlasa atlagon aluli, illetve a valto vedelme is, lehet habbal talalkozni, ennek ellenere nem hamis az olaj.
Rosszabb minosegu olaj elmelet: Europa szabalyozza, milyen specifikacioju olajok kerulhetnek forgalomba azaz milyen letezhet egyaltalan. Nem kapsz szar olajat. Lehet, hogy nem lesz olyan minosegu olaj, mint egy fullszint, de ezt nem fogod eszrevenni utcai hasznalatnal, sem zajrol, sem kopasrol.
Teljesen alaptalan felelem velemenyem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest