Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Azért ezt a kategóriát már én sem értem. Viszont az eléggé zavar, hogy miért próbáltok ilyennek beállítani. Mi alapján? Mert nem akarok 8-9L-t zabáló motort, ha van olyan is, ami nem ilyen?
(#106148) Gaboman: "Mert a kettő együtt nem megy ha ki is használod belőle amit tud."
Mondod te.Az SV650-nél pont azt tapasztaltam, hogy bár nem a legerősebb motor, de megy rendesen, és ha húzom neki sem lesz hirtelen az 5L-ből 10L-es fogyasztás, és ezt éppen szeretem benne, hogy nem kell azon gondolkozzak motorozás közben, hogy nem-e inkább 110-el kellene csak mennem 130 helyett, hogy ne 8L-t kérjen, hanem csak 6-ot...
Az ilyen benzinspórolós használatok gondolatától engem is kiráz a hideg. Ha váltok is ezt szeretném megtartani, nem kell nekem 200LE, de ne is egye két pofára a benzint. Az MT09 blokkja jó kompromisszumnak tűnik, az alul is erős karakterrel nekem untig elég lenne a 115 lóereje is, és ehhez az erőhöz nem társul nagy fogyasztás sem, sőt. (Nyilván 200-as utazóval nem lesz semmi sem takarékos, de normálisabb sebességekre gondolva.
)
(#106149) Micsurin: "A nem bírom fenntartani meg a meggondolom, hogy mire ülnék tovább szerintem pont nem azonos eset."
Tehát igen, valmai ilyesmi a cél, legyen mosoly is az arcomon, mikor odahúzok neki, és a kúton se piruljak el utána.A mostani vasnál ez abszolút pipa.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest