Aktív témák
-
d_n_s
csendes tag
A teló a sima bluetooth progival megy rendesen de a mobil phone tools-sal nem megy. Nem találja pedig be van állítva minden.
-
sirály12
őstag
Mennie kell.
Nekem igaz nem ilyen telóm van, de havernak igen és voda függő, mégis mindenfélét küldtünk már a telójára. Nekem egy gigabyte bluetooth-om van és a progijával királyul megy a dolog. Ja a telón engedélyezni kell, hogy mindenki lássa! -
d_n_s
csendes tag
Oké és hogy csináltad mert az mpt-vel nekem nem megy nem találja meg a bluetooth.
-
snt
senior tag
Nem tudom miért kell megint új topicot nyitni, pláne ha nem is a mobil piacba tartozik... Mondtam már a másik mobil piacban lévő topicban is (aminek szintén nem itt a helye) h ott a V550 topic, ott kérdezzetek: Bővebben: link
Egyébként hülyeségeket beszélsz, mert nekem is vodás V550-em van és Mobile Phone Tools is megy, nem csak függetlennel!
Ajánlom ezeket az oldalakat:
Bővebben: link
Ez a topic sztem zárható/törölhető (nem ide való)
üdv!
[Szerkesztve] -
d_n_s
csendes tag
Valaki segítsen már nekem.
Az a problémám hogy van nem egy motorola V550-es készülékem.Ezt bluetooth-on szertném összekötni a gépemmel valami progival. A motorola phonetools nem jó mert azt csak független telefonnál lehet használni kiütni meg még nem szeretném. A sima bluetooth progival nem lehet tölteni rá java-t tölten a többit az megy minden. Tehát ha valaki tud olyan programot amit tudok használni. Vagy egy linket ahonnan le tudom tölteni?!
byes
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iphone 12 Pro Max 256gb olcsón
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest