- Milyen processzort vegyek?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesFinn
senior tag
Ha a pl. google jelszókezelőjeben el vannak mentve a bejelentkezési adatok, akkor csak bekattintassz a bejelentkezési ablakba, és megkérdezi, hogy belépsz e a mentett adatokkal. Én ezt használom, szerintem egyszerű és biztonságos. Minden eszközön elérhető, ahová a google adataiddal vagy belépve.
-
fradi81
veterán
Hali, most váltottam erre a telóra, szinkronizálás előző motoroláról kábelen keresztül megvolt, de így is mindenhez be kell írni a bejelentkezési adatokat. Van erre a célra valami használhatóbb megoldás hogy ne kelljen mindent újra kitölteni?
-
-
Piftuka
veterán
válasz
DeFranco #898 üzenetére
Beren fórumtárs ezt a változatot ajánlotta: https://tokgalaxis.hu/uvegfolia-motorola-moto-g54-5g-fekete-tokbarat-slim-3d-uvegfolia
Illetve Vlesi69 használta ezt: Tempered Glass Protector Motorola Moto G55 / G54 / G14 / G73 (kompatibilis a tokkal]
Amennyiben nem csak Kínából rendelnél, akkor ezek itt az ajánlottak.
Én pedig most kaptam meg a Temu-ról egy szettet, de még nem applikáltam fel a telefonra. Majd utána tudom csak értékelni. -
Bareszotron
lelkes újonc
Sajnos a G54 android 15 frissítéssel lehet hogy nem lesz átlátszó az értesítési panel
-
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #903 üzenetére
Csak az 50 Neo -ról, ne itt beszélgessünk, mert van topikja!
... "tesztelve" lett!
[link] -
Bareszotron
lelkes újonc
Ah, IP68, azt elfelejtettem. én nem merném azért vízbe tenni a telefont, vagy vizes helyen használni :||
Amúgy ezelőtt én csak kb ilyen 4-5wattos töltőket használtam, szóval a 25wat is nekem már hihetetlenül gyorsMindenesetre az 50 neo egy nagyon jó választás, + 5 év frissítések ami a drágább edge 50 sorozatban nincsenek is
-
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #901 üzenetére
Ha normálisan leadja a 25W-ot, akkor az már elfogadható.
Az én 68 W-os töltőm is a telós-dobozban pihen, mindenhez a 33 W-os, szintén eredeti, TurboPower töltőt használom.
Nekem elég az is, úgyis csak 80 %-ig töltök, ahol be lehet állítani.
Nekem elég, nem a telón élek.A vezeték nélküliről nekem is hasonló a véleményem,
igen = hatalmas pazarlás, elég rossz a hatásfoka,
és megint igen, nem kis hőt is termel.
Amivel kevésbé melegedne az akku - a lassabb töltés miatt - azt pótolja a tekercs.
Szóval, minek ... ???OK, lustáknak, nagyzolóknak és akik "annyira elfoglaltak",
hogy egyet dugni se érnek rá ...Azért a MIL-STD...-nál, ott a * és a kisbetűs szöveg, de valamire csak jó és tesztelték. És ezekben a kategóriákban más nem is adja, de - tudtommal - IP68-at sem sokan.
-
Bareszotron
lelkes újonc
Redditen ezt válaszolták nekem, bemásolom: ""Yes, they've been doing beta testing in India and Brazil for the last 2 months and most likely within one month the stable will be out.
It's Android 15 based on Hello UI for G54""
Edge 50 neon a tele kamerának örülök, mert szeretek fotózni és van mikor zooomolok
25 wattos samsung gyorstöltővel fogom tölteni, szóval a 68wat nem izgat, de lehet majd egy idő után beszerzek egy erősebbet 🤷 a wireless töltés meg csak egy parasztvakítás, semmi előnye, meg fogom bedugom és kész. nem olyan nehéz dolog. nem veszít semmit mint a wireless-el, és gyorsabb is. még talán melegszik is így. Na viszont a MIL-STD kifejezetten tetszik. alapból vigyázok egy telefonra, de állítólag jól bírja az ütéseket, és nagyon meleget/hideget, szóval mindenképpen jó , még ha nem is hinnék annyira benne, jobb mint a semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olyan ajánlatot tesz a Motorola százezer forint alatt, amit nehéz lenne visszautasítani.
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- További aktív témák...
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 15 Pro Max 1TB Natural Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 14 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető