Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
hali!
felnt volt korábban a cm7.1-rc1.5 majd a cm7.2 és ment minden jól, de szórakozott a telefonom, ezért felraktam rá gyári froyó-t majd újból a cm7.2, de az a problémám, hogy most nincsen market/play store ikonom.
így hogy tudok appokat letölteni, illetve hogyan tudom visszavarázsolni a play store-t. egyáltalán hogy tűnhetett el? -
FNZ
őstag
hali!
a cm10 miért csak 300MHz-nek látja a procit? nem tudom átállítani, hogy 1GHz-ig felmenjen ha kell, ezért egy kicsit lassú a 4.1.1 jb.
esetleg van javítása a cm10-nek ezzel kapcsolatosan? -
FNZ
őstag
ha nincsen fagyás, akkor megy a kijelző.
cm 7.1 volt rajta, de hogy kizárjam a szoftveres problémát, felraktam a cm 7.2-t.
azóta megy rendesen akadás nélkül (kopp-kopp-kopp) vagyis vélhetőleg szoftveres hiba volt.lehet hogy belekódoltak valamit, hogy 3 év után kezdjen el "rosszalkodni", hogy cseréljem újabbra, mivel pont 3 éve raktam fel rá
-
FNZ
őstag
nyomtam egy factory resetet. honnan tudom hogy befejezte? újraindul?
-
FNZ
őstag
akkor megkeresem ezt a factory resetet, mert baromira zavar, hogy nem lehet normálisan használni a telót
kérdés:
nem találtam azt a lehetőséget, hogy a telószámokat a memóból a sim kártyára lehessen átmásolni, csak kiexportálja. van sim kártyára másolási lehetőség a cm-ben?
csak azért, mert ha nem javulna semmit reset után a teló, akkor a számokat át lehetne vinni a sim-en másik telóba egyszerűen -
-
FNZ
őstag
hali!
3 éve van meg a defym, tök jól működött idáig. tegnap kezdte el, hogy folyamatosan lefagy 10-15 mp-re. nem tudok belépni, mert hiába húzom el a billentyű zárat, nem történik semmi.
ha hívnak akkor csörög, de mivel nem tudom elhúzni a felvétel gombot nem tudom felvenni csak kb. 15 mp múlva.ez a folyamatos fagyás mitől lehet?
-
FNZ
őstag
sziasztok!
kb. 2,5 éve vettem a defymet a tréhomtól. sajnos nem emléxek rá, de talán arról volt szó, hogy ezek gyárilag is függetlenek voltak (sajnos nincsen lehetőségem másik szolgáltató kipróbálására).
illetve mostanában azt csinálja, hogy telefonálás után sötét marad a képernyő és nem tudok vele csinálni semmit kb 1 percig vagyis bontani sem tudom a kapcsolatot. kb. 1 perc után magáhoztér és müxik minden tovább rendesen. ezt miért csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest