Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Szevasztok!
Tegnap nekem is elegem lett a gyári Motorola szoftverből és rootolásra adtam a fejem. (Itt szeretnék köszönetet mondani szabof1 kollegának a leírásokért!!) A 4.0.4 es CM9-20121118 Nightly ra jutott a választásom, mert ez elég stabilnak tűnt ahogy olvasgattam mindenfele. A sebessége a gyári állapothoz képest fénysebességnek tűnik viszont brutálisan eszi az akksit...4 óra altt 40% ra pöttyen és egész estét töltés után is még csak 83%-on találtam ma reggel. Ezen egy battery fix segíthet? Vagy ekkora fogyasztásra kell számítanom? (Ha tudtok esetleg frissebb, stabilabb romot ajánlani akkor azt is meglesném)
Ha a battery fix segít, akkor annak telepítése, hogyan zajlik?
Előre is köszönök bárminemű segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest