- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somi52
őstag
válasz YAS-dude #2007 üzenetére
csak az a furcsa ha feltöltöm újból 75%ra akkor akkor 75röl kb 3ora alatt lemegy 60ra mosot megint töltöttem egy kicsit 60%ra most eltünt a 60rol 50re való esés éppe 55%kon áll eböl csak azt akartam kihozni hogy régen láttam már az aksi kijelzést 75és 50 ven között ????
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
tarnagy
aktív tag
válasz YAS-dude #4327 üzenetére
Én is elhiszem neki, de én ezt amolyan melléktermékként tettem közzé, mivel jómagam az Ainol Novo7 Tornados tabletemhez akarok egyet szerezni, ugyanis amit itthon vettem (mert nem adtak vele), az nem működik. Most akarom szétberhelni, megnézem, milyen belül....
Habár: nézem a képet, amit linkeltél, s azon azt látom,hogy egy egér van csatlakoztatva, amely világít - azaz működőképesnek tűnik. Akkor most ez hogy van??
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
Foose
addikt
válasz YAS-dude #5901 üzenetére
Pont ezért próbáltam inkább ICS-t felrakni,tegnap írtam hogy ahhoz vagyok szokva. De hiába rakok fel cm9-et hozzá,nem jó. Ennek tök mindegy milyen romot rakok,amikor az új romnak kellene indulni,nem indul. Valami más lesz a baj. Most hiába próbálnám a GB-et cm7-el,miből gondoljam ezek után,hogy az betöltene??
(#5902) peter077 Szerintem nem a rom itt a probléma. Ráadásul ma reggel próbáltam a 2ndboot-ra is állítani,amikor még a cm10.1-el küszködtem,de ugyanaz mint most.[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz YAS-dude #5901 üzenetére
Jó,most megpróbálok egy CM7-et is. Most a CM-7.2.0-Jordan zipet töltöm,de ehhez milyen gapps-ot rakjak?
közben próbáltam most 2nd-boot-al,de simán bekapcsol a teló a régi 2.2.2-vel. Létezik,hogy ez a f@s csak ezzel a gyári sz...al hajlandó működni????[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Bibu
csendes tag
válasz YAS-dude #6001 üzenetére
Megcsináltam az ext3-at, de egy team win recovery jött be nem a clockwork, ami meg azt ítja, hogy a cm7 nem kompatibilis ezzel a szoftverrel és kuka lehet a defy ha felrakom...akkor most mehet vagy nem?
Azért mert te azt hiszed, hogy jobban tudod az még nem jelenti azt, hogy jobban is tudod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest