Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Moleman
addikt
-
Halo
senior tag
válasz
badaia5 #49217 üzenetére
bocs, de megeresni még hamarabb
Ez Quarx XDA-s oldala
a letöltéseknél megtalálod valamelyiben biztos - segítek én az elsőből szedtem le.s hogy miért így kapod a választ? hogy legközelebb ne kérd még egyszer ezt az oldalt, ha valamit megint le szeretnél szedni, vagy el szeretnél olvasni
jah, ha QCMX vonalon naprakész szeretnél lenni, mentsd el könyvjelzőként a fenti oldalt!
peace
-
fa4hu
őstag
válasz
badaia5 #49206 üzenetére
Az MD5SUM egy ellenőrző szám, amivel ellenőrizni tudod, hogy az általad letöltött fájl nem hibás-e. A letöltött fájlra le kell generálni ezt a számot (ellenőrző állományt), és össze kell hasonlítani a a letöltési oldalon találhatóval. Ha egyezik, akkor minden rendben.
GAPPS-ból többféle van, a "minimal" nem az összes google-alkalmazást tartalmazza, de kevesebb helyet is foglal. Ha netán régebbit tennél fel, az sem gond, mert a Google Play úgyis lefrissíti az alkalmazásokat. Ahonnét a ROM-ot töltöd, ott találsz GAPPS-ot is.
-
Dudi08
tag
válasz
badaia5 #49206 üzenetére
md5sum egy ellenőrző összeg. Ezzel ellenőrizni tudod,hogy tökéletesen letöltötted-e a kívánt fájlt.
Gapps-nál a lényeg,hogy JB legyen, egyébként tökmind1. Én a legfrissebbet tettem fel. Quarx az xda-s topicban linkelte a gapps-okat, dátummal ellátott a nevük, könnyen megtalálható. -
jety91
őstag
válasz
badaia5 #49203 üzenetére
Először is 2ndboot miatt ezentúl nincs defy/defy+ külön csak defy van!
Innen szedd le a legfrissebb nightly-t, mellé még a v4es updatet.
Ugyanaz a menete mint egy sima telepítésnél:
(0.ha eddig nem CM vonalat használtál előtte ajánlatos egy wipe data-t is nyomnod.)
1.CWM Recoveryben wipe cache, wipe dalvik cache.
2.Install ZIP from SDCard (először a nightly, utána az update, gapps, stb.).
3. Megismétled az 1. lépést.
4. Telefon újraindítását követően megint belépsz a CWM-be és ott kiválasztod a boot menüben a 2ndboot-ot.Kicsit hosszabb az első boot mint a nem 2ndbootos CM romoknál, így legyetek türelmesek. (Lehet ez akár 10 perc is, miközben a piros led világít végig és nincs kép, szóval nem kell megijedni)
Ha esetleg valamit rosszul írtam, akkor javítsatok ki kérlek
-
tzl
senior tag
válasz
badaia5 #46093 üzenetére
milyen többi értéket?
van az órajel meg a hozzá passzoló feszérték, amiből nincs egy kőbevésett. Az én döfim pl. a táblázat átlagától vígan hotbootol, magasabb fesz kell neki az átlagnál. Nincs két teljesen egyforma proci.
Az egyéb értékeknek nincs köze az órajelhez, azok a governorhoz tartoznak. Mikor kapcsoljon fel, le, stb.
-
tzl
senior tag
válasz
badaia5 #46084 üzenetére
1100 cpu beállítás:
1 1 0 0,
ha 800-on van a proci, akkor kurta sokszor nyomj rá a +10clk feliratra, amíg 1100-at nem mutat.
Ennél többet senki sem fog tudni mondani, ugyanis a fesz-érték mindenkinél más. Egyébként pedig az 1. hsz-ben ott a táblázat belinkelve, az jó kiindulóalap.
-
Dudi08
tag
válasz
badaia5 #44436 üzenetére
[smartass]
Ez a smartass beállítás Lacopapié, ő még a 2.2-n és a 2.3-on használta.
A 3 freki értéket annyira állítod, ami neked tetszik. A vsel értékeket pedig neked kell kitalálni, mert a telefonodnak nem biztos hogy tetszik az az érték, ami az enyémnek. 1200-on 60 fölé vidd a vsel-t hogy tutira menjen a telefon. Ha soknak találod, utána kis lépésekben kísérletezhetsz vele.
smt_min_cpu_load: [25]
smt_max_cpu_load: [65]
Értelemszerűen a minimum és maximum terhelés. Ha a középső frekit nem használja, akkor állíts a terhelésen.
smt_awake_min_freq: [520000]
Ez a minimum freki, amikor a kijelző bekapcsolt állapotban van. Teljesen független a legalsó beállított frekitől.
smt_sleep_max_freq: [400000]
Kikapcsolt kijelzővel ennyi a maximum frekvencia.
smt_up_min_freq: [1100000] //ezt nem tudom mi igazából, én mindig a max frekit írom
smt_wakeup_freq: [700000]
Azt hiszem, a kijelzőt ezen a frekin ébreszti.
smt_ramp_up_step: [100000]
Milyen lépésekben haladjon a maximum frekvencia felé.Ne haragudj, de én kb. 3 perc alatt találtam smartass beállítást a google segítségével.kulcsszó:smartass mobilaréna
Csak próbálgatással fogsz rájönni, hogy mi tetszik a telefonodnak.
Ha nem indulna a telefonod, akkor emelj 2-t a vsel értékeken és mennie kell a telefonnak. -
Black Phone
senior tag
válasz
badaia5 #43596 üzenetére
Lehet csak rossz gappsot tettél fel hozzá.szabóf1 kollégának jó a leírása ha azt követted jönnek kéne lennie.
Én egyébként így szoktam feltenni bármelyik romot és idáig nem volt baj egyikkel sem,ezt töltöm le 3.4.2_179-002_CEE -
szabof1
őstag
válasz
badaia5 #43577 üzenetére
Ezt kövesd: Motorola Defy és Defy+: A CM9 telepítése kezdőknek. A CM10 telepítés menete megegyezik a CM9-ével.
Schyciii:
Nekem most ugyanazok az appok vannak fent és sokkal kellemesebben működik és nem melegszik egyáltalán. És van hang a naviban. -
Z0C!
őstag
válasz
badaia5 #43486 üzenetére
Az md5sum parancs egy 32 bites ellenőrző összeget hoz létre egy adott fájlhoz. Később ezzel az ellenőrző összeg segítségével győződhetünk meg arról hogy a fájlunk megsérült-e letöltés során vagy bármi módon eltér-e az eredetitől. Ha az ellenőrzés során hibaüzenetet kapunk, mindenképp töltsük le újra a fájlt.
(from zenwalk) -
szabof1
őstag
-
Moleman
addikt
válasz
badaia5 #35125 üzenetére
Nekem nyuszival megy, marketról szedtem, de azért próbáld meg, hátha így menni fog.
-
Lacopapi
addikt
válasz
badaia5 #31473 üzenetére
Ha vadonatúj rommal is ugyanazt csinálja,akkor véleményem szerint valami hardveres probléma lehet. Az szinte lehetetlen,hogy mindig ugyanazt rontsd el-ha te lennél a hunyó-,itt valami más gond van.
Hja,a felettem szólóknak igaza lehet,az sd-t én mindig elfelejtem,annyira nincs gondom vele -
kanyazsombor
tag
válasz
badaia5 #31473 üzenetére
Az SDn nincs sok szutykod? (már elnézést : ))
Én a téma szerkesztés miatt tároltam néhány ezer png filet rajta, és azt vettem észre, hogy boot után kb 10 percig a media és a gallery processek majxnem 100on pörgették a procit. Gondolom csekkolta a média tartalmat.
A helyedben formatálnám az sdt, és ugy egy próba.: ) lemaradtam
-
slecht
aktív tag
válasz
badaia5 #31461 üzenetére
Baseband Switcher v4.0 Recovery-ből kell telepíteni!
-
Lacopapi
addikt
válasz
badaia5 #31452 üzenetére
A 2.lépésnek megfelelően,csak értelemszerűen az általam linkelt (36.) fájlt behelyettesítve.Igen,az az a fájl. Full töltve legyél és ne lepődj meg, a SEA harmadannyi idő alatt települ. A telefont addig ne piszkáld,míg újra nem indul,várd meg a pass feliratot.
Amennyiben a natúr SEA-t akarod használni,akkor a későbbiekben kell egy Baseband switcher (a felsorolásban van sztem.),a régiót a szokásos CentralEurope,HongKong -ra kell váltani.
El ne felejtsem,a "tenger" nem tud magyarul... -
Lacopapi
addikt
válasz
badaia5 #31448 üzenetére
Fentebb van a #31413 -as postom....
Leírás? Szabadon választott a launcher (én ADW ex-et használok) amikor fenn van,érdemes rootolni és feltenni a 2.0-ás 2ndInit-ből az 1.0.7-es verziót,innentől babrálható a cpu,amit a saját smartass beállításaimmal használok. Ahol a SEA van,ott megtalálható a zip-ből feltehető cpu beállítás,akár domié,akár az enyém. Minden más Tőled függ. Ami nem kell,azt én a Root uninstallerrel töröltem.A rom felrakása megegyezik bármelyik sbf fájllal,RSD Lite aztán mehet. Töltésre ügyelj
-
domerator
veterán
válasz
badaia5 #29795 üzenetére
Az tény, hogy a képből csak a középső 480 pixel széles részt látod... a két szélén csak ha odagörgetsz... de ez nem romfüggő.
Ezen úgy tudsz esetleg segíteni, ha képszerkesztővel az eredeti kép két oldalához még hozzáteszel egy egy 240x854-es fekete vagy fehér, vagy akármilyen részt, de akkor a launchert gondolom egylaposra állítod, mert különben oldarla tudod görgetni a fekete sávra.(végig beméretezett 960x854-es háttérképről beszéltem)
Egyébként az a legbiztosabb, ha PC-n megcsinálod a megfelelő méretű képet, nem bízod a droidra.
----------------------------------------------
Nem tudom a legjobbakat megadni, mert a te defyd más, mint az enyém. Szerintem kezdd el használni így, aztán ha úgy érzed kevés a kakaó benne, akkor vedd feljebb az értékeket.
Csak azt tudom megadni, amin most én használom, de ez nálam is változhat
400/22
800/34
1000/54
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.