Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Azt mondod a jelenlegi miui romon egy wipe cache és dalvik segíthet azon a bizonyos hívás közbeni fagyáson?
Megpróbálom, ha akkor sem lesz jobb, akkor felteszem neki ezt a wiui-t
CM7-et nem tehetem fel simán úgy mint egy wiuit? Kell alá egy gyári froyo először?
(2011-es bejegyzések szerint olvastam, hogy kell)
-
chab7
addikt
én is vodás vagyok. Akkor lehet elég lett volna simán mobilneteznem?
(#48529) Dudi08: "Pl: 10 perc alatt merül 10%-ot 30-ról 20-ra, vagy sokáig tök lassúnak tűnik az akksi használat, utána hirtelen "ugrik" 15-20%-ot."
Ez pont hogy nem az akku fizikai hibája, hanem a rom (vagy app) rossz saccolása/kalkulálása.
Mellesleg nálam is előfordult már nem egyszer. Érdekes módon mindig romcsere után.
És 2-3 full ciklus után eltünik az esés. Megtanulja a paramétereit a rom és rendesen számol.(#48532) nash13: Ez ugyanez a jelenség. Bekalibrálás után sem nagy esés sem 1%-on tartós használat sem lesz - mert fogja tudni rendesen mennyi az annyi.
(#48539) baal-amiga: Ugye, hogy ugye(, hogy nem az akku hibája)?
-
zsolt19900
őstag
de ha ott átállítom, akkor minden szir szart meg kell adjak, amit meg is tettem mégsem lett jó
12es csatornán meg a router
amúgy nem értem, mert múltkori router beállításokkal mint a telefon, de akkor meg a laptopot dobálta le.... szóóval a routerrel lesz valami
megadtam neki mac cím alapján a telefonon kiírt mac címet -próbaképp hát ha, mert nem értek hozzá- de nem engedte be a telefont
áttettem, de most meg ip címet kér, beírtam régebben valamit -a routerét- de nem hiszem, hogy az jó
beírtam 14 re de így sem lát semmit, folyton csak keres meg keres
-
bancsi87
tag
Még szerencse, hogy visszaolvastam, nálam is ugyanez a probléma, minden működik tökéletesen, kivéve az FM rádiót. Kipróbáltam többféle xda-s változatot, mindegyiknél ugyanez van. Tudna valaki segíteni, mi lehet a hiba? Esetleg van olyan változat ami bevált vkinél?
Van esetleg olyan más médiaközpont alkalmazás, amiben van FM rádió, netes rádió, zenelejátszó, esetleg zenefelismerő netán viedeó-lejátszó is?
Jó lenne, ha egy app tudna több dolgot is, ezért szeretném a Connected Music Playert működésre bírni.
MÁS:
Lightning Launcher-nél recovery->wipe cache után eltűnnek a widgetek (couldn't load widget), és csak a program teljes újratelepítése oldja meg. Ez másnál is így van? Van rá vmi megoldás? Más launchernél nincs ilyen gondd
Vagy tudtok esetleg más Launchert, ami vertikálisan görgethető? Nem ragaszkodom ehhez. Chrome, és W7 Launcher nem jött be...
Defy Bayer - Wiui 09.27.
-
kano
nagyúr
Nekem is meghalt az egyik töltőm (2db van). Rendeltem egy ilyet ebay-ről 1$-ért. Meglátjuk, ha megjön.
kymco
Voda szerint meg a gar a töltőre nem vonatkozik. -
TcMano
tag
Sanyirigo: köszi
KBali:
Az az érdekes, hogy a zene átmegy avval nincs gond. Nekem gyanús a CM7. Megpróbálom felrakni a 2.2 es froyot, aztán meglátom. Reggel próbáltam a WR1.6-ot, de elkezdett fc ni a beállítás, aztán bootloop os lett. Viszont ha megy a 2.2 vel akkor nem értem a problémát.
-
StefanBraun
aktív tag
Én úgy szoktam csinálni hogy feltelepítek mindent amit használok ezután csinálok egy teljes rendszerlementést és ha netán hiba van akkor full restore és minden oké egyből.Illetve 2 variációnak készítettem egy olyan rendszert is amibe előre belemásoltam a nekem szükséges appokat ,és akkor telepítés után nemkell azokat sem újra felinstallálnom.Egyébként egyetlen egyszer volt nekemis olyan hogy market nemakart telpíteni alkalmazásokat csak mondjuk minden 4 iket,de ez egyetlen egyszer fordult elő eddig.
-
RootRulez
félisten
Akkor egy szerdán kell rendelni, így két hétvége is benne van és a 10 napot kitolom 12-re.
Jelenleg az asszony aksija van benne (reménykedjünk, hogy nem veszi észre a turpisságot)
x.pet számomra az eredeti a tuti, vettem már anno bele (elvileg) nagyobb teljesítményű aksit, de az nem volt kafa, a sajátom tovább bírta.
-
Angyalpor
tag
-
RootRulez
félisten
Tetszik, hiányzik néhány CM7 ficsőr (pl.: értesítések egyenkénti eltüntetése, rezgés a 45. másodperckor hívás alatt), de majd kiderül. Lehet megbarátkozom vele. Bár írtam Wajknak, azt mondta, ezt a 45. másodperces dolgot meglesi, megy-e WIUI alatt.
...
Amúgy a hivatalos CM7 RC letöltési oldal nektek se megy?
-
kymco
veterán
Igen, de április 20. jóval több, mint két hete volt...
Nem, mintha türelmetlen lennék, de GB-re a miui.hu-n sincs 4.20 verziónál újabb defy-re (eddig hetente volt új verzió), ugyanakkor múlt pénteken is hoztak ki frissítést ICS-re. Úgy látszik a defy GB vonal leállt. Az ICS miui pedig még nem indult el igazán.... -
CoolBoy323
nagyúr
csak a tetü motorolán múlik, akik még hivatalos mailt is b.sznak olvasni hetekig :S ez azért már igencsak nagy pofátlanság...
az másik kérdés, gond, h a jogszabály egy halom qtyasz@r ilyen téren... le kéne szabályozni ezt a területet is, nem csak mindig b.sztatni a jónépet ott fent k.cs.gök!!!!
-
-
Cogwheel71
tag
Annak idején én is próbáltam feltenni wiui alá, igaz, nem titaniummal, hanem kimentettem a romból apk formában. Nos nekem sem akart települni, valószínűleg inkompatibilis a rommal. Annyi gyakorlati hasznát nem láttam, hogy emiatt romolgassak keresztbe kasul, ezért hagytam a csudába. Nem is nagyon hiányzik.
-
Kbali
nagyúr
Cardock-os kérdésemre esetleg valakinek ötlet?
-
baal-amiga
senior tag
-
badmad
senior tag
Az a baj ,hogy volt egy érintő csere valamilyen marha barmolta meg beragasztotta pill.ragasztóval az új érintőt így került hozzám.Na mármost gondolom innentől ugrott a gari pedig agusztusig még garis a telefon gyári független.Sajna de minden segítséget szívessen veszek akár prívátban is!
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest