Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
bexxter
tag
válasz
Integrale #21411 üzenetére
Nekem pár napja fent van, minden megy teljesen jól. Viszont bazira akkuzabáló szerintem. Csináltam egy kalibrálást de kb semmit sem ért
Hamarosan kipróbálom Domi romját, kíváncsi vagyok mennyit hozok ki belőle. Aktívan használom általában a telefont.. net éjjelnappal megy (najo, éjjel repölőgépezik a telo) google és mail snyc szintén folyamatos.. videozni nem szoktam, fényképezni hetente max 2 szóval az nem számít. Általában a netezés is 3G, ritka a wifi. Így a Wajk ICS éppen egy napot bír.. annyit se :S napi 1-1,5óra telefonálás betesz neki.
Aktív témák
Aktív témák
- Próba
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- LED világítás a lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest