- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASUS ROG Ally
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
szmayer1 #21034 üzenetére
szmayer1:
Sokszor írtam már, de szívesen megismétlem:
az én értékeimben (és úgy gondolom Lacopapi is valami efféle elv alapján voksolt) a legalsó érték kifejezetten a zenehallgatásra szolgál, ez volt a szándékom is, amikor kikísérleteztem ezeket az értékeket. Próbálj meg fél óráig zenét hallgatni kikapcsolt képernyővel, rögtön használni fogja az alsót is... de szinte semmi másra.
Nekem nem 300, vagy 400MHz-es Defy kellett, ezért használja bekapcsolva a középső és a felső értékeket. Így minden feladatot nagy biztonsággal, gyorsan el tud végezni a vas.Ezek úgy lettek közzétéve, mint saját beállítások, egyfajta javaslat a sok közül azoknak, akiknek megfelel így a használat.
Ha te szeretnéd, hogy inkább kisebb frekiken üzemeljen a defyd, akkor a thersholdot emeld, vagy próbálj variálni az értékeken (hosszas meló lesz) illetve a gyári, vagy ahhoz közeli ondemand az alsó frekit favorizálja, térj vissza arra.Szerk:
Most látom, hogy az én beállításomban a középső hiányzik, lacopapiéban pedig az alsó.... Lacopapié a jobb!!! A postom is arra vonatkozik.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest