- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
maxer
csendes tag
Zsupsz, most vettem észre, hogy a Sandra nem mér hőmérsékletet az a k7s5a-val...
Lehet ezt valahogy orvosolni?
Hogy tudok prochőmérsékletet nézni?
Azér ez fontos... -
Általában a BIOS-frissítést akkor érdemes megtenni, ha a meglevő BIOS-os esetleg nem támogat vmi újabb processzort, amit szeretnél használni, vagy éppen az előző verziójának vmelyik szolgáltatása nem stabil (béta-BIOS), vagy hibás. Ha ennyire nyomós okod nincs a frissítésre és minden frankón megy, akkor kár hozzányúlni.
-
maxer
csendes tag
Azám, de a technológiai tolvajnyelv a kisstílű usernek kínai :)
Válaszaitokat nagyon köszönöm -
Agyzuzo
addikt
Elolvasod mit tud az új BIOS, ha fontosnak érzed az újításokat akkor frissíted. Ha nem, akkor nem...
-
twollah
nagyúr
Nekem az a felfogásom, ha vmi meg jól, és tökéletesen akkor nem érdemes hozzányúlni.
-
maxer
csendes tag
ja, és leginkább 3ds maxhoz használom...
-
maxer
csendes tag
Ez van. Vettem tegnap egy ecs alaplapot, miután MINDENT elolvastam a prohardveren róla.
Megy, na. De miért frissítsek BIOS-t?
Stabil az a tuninghoz, mikor lelkes amatőrök ''okozták''?
Segíthetnétek...
Aktív témák
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest