Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
"Szerk: amugy az uj filmet ugyanugy kulon kell kezelni, hiszen a jatekok is kulonboznek elozo filmektol, az eloszereplos sorozarol, animacios szeriarol es egesz estes filmtol is. Ezert felesleges szerintem osszehasonlitgatni hogy itt vagy ott mik hogyan tortentek."
Ezzel végül is tudok azonosulni. Nem is a történettel van a baj (nagyon nem is lehet, hiszen egyelőre pont a történet az ami nem volt a filmben). Engem leginkább a karakterek zavartak, ugyanis mindössze kettőt sikerült eltalálni és most nem a régi filmekről beszélek, hanem arról, hogy ez egy játékból készült film, ennek ellenére szinte egyik filmbeli karakter sem hasonlít egyik játékbeli karakterhez sem (Sonya és Kung Lao kivételével).A régi filmek karakterei szinte egy az egyben olyanok voltak, mint a régi játékok (MK1; MK2; MK3; ) karakterei, ezért zavaró a mostani film, mert két karaktert leszámítva, nem lehet hova tenni a többit.
Mondjuk én személy szerint Reptile-on röhögtem óriásit. Na mondom "mi ez a ki..szott Komodói varánusz".?.?. Mondjuk Liu Kang kislányos karaktere sem volt éppen meggyőző, De a legviccesebb mégiscsak a vámpír utánzat Shang Tsung volt.
Persze nem vagyunk egyformák. Sokan csak egy jó verekedős filmet látnak benne, de rajongói szemmel ez az alkotás egy semmi lett. Remélem a folytatás (már, ha lesz) egy kicsit azért erősebbre fog sikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest