Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
válasz
x360elite #2731 üzenetére
Szerintem se,de szerintem eddig a legjobb rész a 9. rész.
Tudom hogy ti nem a sztori miatt veszitek, de:Abba volt a legjobb a sztori meg abban első 3 részét szívvel lélekkel dolgozták újra.
Az X ben már nem volt olyan jó a sztori inkább csak zs akció film felállás ami a halálos iramban filmekével vetekszik.
Volt pár nembele való karakter, viszont a brutalitás, a pályadesign, a kivégzések, és a beszólások jók lettek. Ahogy két oldalra bevonulnak és dumálnak egymásnak csak hozzáad a játékhoz.
A 11 ben a sztori ellaposodott úgyhogy sztori már nem is kell és a játék se a régi már inkább valami Superhero vsMK X szörnyűség, egyáltalán nem adja a régi részek hangulatát.
Meg 4-5 évente elég Mortal Kombat játék mielőtt elrontják mint az ACt vagy CoDot, sőt volt olyan időszak hogy az Mk majdnem kudarcba fulladt például Shaolin Monks majdnem kudarcba vitte a szériát.
.
Remélem már a 3-4 év múlva megjelenő rész visszahozza a régi mortal kombat játékok hangulatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest