Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Uhhh. Elő kéne vennem régi kedvencemet. Kár hogy ez a cikk németül van. Aki megcsinálja, legyen már olyan jó és tegyen föl néhány képet! Ez tényleg ILYEN lesz??Régen nekem is volt egy jelentős mod gyűjteményem a morro-hoz, de egy hdd pusztulás során elvesztek. Utána meg már nem volt erőm újrakezdeni mindent, nem is vettem elő hosszú idő óta morro-t. Kizökkentem már a moddolásból. Leírnád majd, hogyan csinálod? Használsz hozzá segédprogramot (pl. morrowind mod manager) ?
Volt két mod ami nagyon tettszett anno, az egyik az épülek éjszakai belső kivilágítását valósította meg gyönyörűen, a másik pedig orvosolta a statikus npc-k miatti hiányérzetet. Az npc-k ezzel a moddal sétálgattak, beszélgettek, és a kereskedők sem voltak éjjel-nappal a helyükön, hanem éjszakára lefeküdtek aludni. Sokkal jobb volt így a hangulata, eltűnt a "próbababa" npc érzés a játékból. Nem tudjátok véletlenül mi lehetett ennek a két mod-nak a neve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Router gondok
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Arany János - Kapcsos könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs