Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin Free
csendes tag
válasz
CounterBoci
üzenetére
Haliho !
No utánnanéztem. Van ugye a három nagy ház. A Hlaau, a Redoran és a Telvani. Ezek közül csak egybe tudsz belépni, ha már valamelyikbe beléptél ,a másik kettőbe már nem tudsz. Én annak idején a Hlaauba léptem bele és ennek a háznak a küldetései nekem megvannak Word dokumentumban. Egy bizonyos szint után tudsz építeni házat. Elküldöm az emailedre. Ezenkívül szintén megvannak a Tolvaj céh, a Mágus céh, és az Imperial Légion küldetései. Ha ezekre is szükséged van, szívesen elküldöm. Ezen kívül küldök még egy térképet, ennek biztosan nagy hasznát veszed, mert órákig el lehet bolyongani, míg valamit megtalálsz. Sok sikert a játékhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest