Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
így kihalt ez a topic? pedig még 10 év után is elő lehet venni
legutóbb mikor írtam, nem oldódott meg, de hagytam is. kipróbáltam az overhault, de nem tetszett, nekem a klasszikus MW kinézet kellett. Most megint elővettem de ismét nem akart működni a Distant Lands, visszadátumoztam pedig, Steam Overlay kikap, semmi. aztán láttam van legújabb 3.8.2 azzal meg ment azonnal... csak mert mindenhol a 3.8.0 -ra linkelnek. Végre van Distant Lands, szép víz, miegymás 
újat is kezdtem mert a powerleveles megoldás nem működött, az Oblivionban jó ahol a szintedhez skálázódik minden, itt meg nem, de legalább jár mindig HP meg Stamina, stb.szóval aki csak MGE-vel akarja megoldani Steamen, ez 100% működik nem kell hozzá ilyen olyan pecs.
Steam Overlay kikapcsolni
MGE 3.8.2 legújabbját használni
Én visszadátumoztam a 3 bsa filet 2002.1.1-re nem tudom ez kellett-e hozzá de biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazon
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
legutóbb mikor írtam, nem oldódott meg, de hagytam is. kipróbáltam az overhault, de nem tetszett, nekem a klasszikus MW kinézet kellett. Most megint elővettem de ismét nem akart működni a Distant Lands, visszadátumoztam pedig, Steam Overlay kikap, semmi. aztán láttam van legújabb 3.8.2 azzal meg ment azonnal... csak mert mindenhol a 3.8.0 -ra linkelnek. Végre van Distant Lands, szép víz, miegymás