- VR topik
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Androidos fejegységek
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
így kihalt ez a topic? pedig még 10 év után is elő lehet venni
legutóbb mikor írtam, nem oldódott meg, de hagytam is. kipróbáltam az overhault, de nem tetszett, nekem a klasszikus MW kinézet kellett. Most megint elővettem de ismét nem akart működni a Distant Lands, visszadátumoztam pedig, Steam Overlay kikap, semmi. aztán láttam van legújabb 3.8.2 azzal meg ment azonnal... csak mert mindenhol a 3.8.0 -ra linkelnek. Végre van Distant Lands, szép víz, miegymás 
újat is kezdtem mert a powerleveles megoldás nem működött, az Oblivionban jó ahol a szintedhez skálázódik minden, itt meg nem, de legalább jár mindig HP meg Stamina, stb.szóval aki csak MGE-vel akarja megoldani Steamen, ez 100% működik nem kell hozzá ilyen olyan pecs.
Steam Overlay kikapcsolni
MGE 3.8.2 legújabbját használni
Én visszadátumoztam a 3 bsa filet 2002.1.1-re nem tudom ez kellett-e hozzá de biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- i7-8700K / ASUS Z370-E / GTX 1080 Ti komplett gép
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
legutóbb mikor írtam, nem oldódott meg, de hagytam is. kipróbáltam az overhault, de nem tetszett, nekem a klasszikus MW kinézet kellett. Most megint elővettem de ismét nem akart működni a Distant Lands, visszadátumoztam pedig, Steam Overlay kikap, semmi. aztán láttam van legújabb 3.8.2 azzal meg ment azonnal... csak mert mindenhol a 3.8.0 -ra linkelnek. Végre van Distant Lands, szép víz, miegymás