Hirdetés
- Projektor topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
GrRRRRRrrr....

Amikor anno letöltöttem, még mellette volt a dosbox linkje is, azt is ölön kellett még hozzá installálni és használni. Most megnéztem a honlapjukat (eléggé megváltozott amióta utoljára ott jártam) és letöltöttem megint. Az install file neve és mérete is más, mint ami nekem régebbről megvolt. Megpróbálom majd.
Az interventiont félreértetted, vagy rosszul fogalmaztam. U azt a skillt fejlesztem mint te. Csak éppen én általában úgy használom, hogy összehordom a az aktuálisan kirabolt Dwemer erőd/tomb/6. ház rejtekhely stb összes cuccát egy nagy kupacba, majd oda lerakok egy mark spell-t. Aztán ingázok az almsivi vagy divine intervention, + a recall használatával, így adom el a cuccot. Csak az aktuális templomtól kell elgyalogolni a kívánt kereskedőig bármelyik nagyobb városba, majd recall és jöhet a következő kör.Youri: A morrowind (és az oblivion) fejlődési rendszerének hátulütője az, hogy ha a lggyakrabban használt skilleket teszed majorba, akkor túl gyorsan lépsz majd szintet. Ezért ha mágusra gyúrsz, akkor minden attribútumból csak egy szerepeljen a minor+major között, a többi inkább a misc-ben. eleinte így nehezebb, de kiegyensújozottabban fogsz fejlődni. Haas nyilván köszörüli majd ezért rajtam a nyelvét, de én pl nem ajánlom, hogy az alchemy-t betedd akár majorba, akár minorba. Mivel hogy azzal lehet legkönnyebben húzni az int-et. Ha belépsz a máguscéhbe, akkor úgy is összehaverkodsz Ajirával, aki 100% morálnál olcsón feltréningez majd. A lényeg, hogy a mágusnak fontos atributumokat vezérlő skill-ek közül csak egy legyen a major+minor listán, a többi misc-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest