- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Meglodottam. Win7 security dili volt az oka. Magyarosítás nélkül akartam, mert nem szeretnék egy plusz tényezőt, ami bekavar.
Fel is tettem közben már az egész Overhault. Ez volt asszem életem leghosszabb és legbonyolultabb installálási folyamata... De legnagyobb megdöbbenésemre elsőre működik
Nem vacakoltam a beállításokkal sokat, kb azokat hasznéltam, amit a kingpix srác a videotutorialban. Ennek következtében bizony van ahol 30 alá megy az fps, de nem sokkal. Viszont ahogy kinéz, hát az döbbenet. Percekig csak álltam a vízpartom. Még van valami nyomora, nem talál egy plugin file-t. És egyelőre csak az 1.0 verzió van fönn. Most nekiállok patch-elni, egyesével kell 1.3-ig. Aztán élvezkedem.
Holnap rakok majd föl képeket, de ha sikerül a patch-elés is, akkor a mai este az élvezeté. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vacakoltam a beállításokkal sokat, kb azokat hasznéltam, amit a kingpix srác a videotutorialban. Ennek következtében bizony van ahol 30 alá megy az fps, de nem sokkal. Viszont ahogy kinéz, hát az döbbenet. Percekig csak álltam a vízpartom. Még van valami nyomora, nem talál egy plugin file-t. És egyelőre csak az 1.0 verzió van fönn. Most nekiállok patch-elni, egyesével kell 1.3-ig. Aztán élvezkedem.