Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Az a nagy helyzet, hogy elő vagyunk UPCnél a bővebb csomagra fizetve. Van minden kivétel HBO,HBO2 meg ezek a premium csatik. A tv elött van egy konverter, az dekodolja a jelet. Namost nekem ugy van továbbhozva a kábel, hogy a doboz elöttre vagyok rákötve így nekem csak kódolatlanul jel jön, amik között van a FIlmmúzeim, de ugyanígy a sport 1,2 meg még jópár csati. A doboz után meg azt mondta a kisvállalkozó szerelő, hogy nem köti, mert akkor csak azt tudom nézni, amire ott rá van állítva. Így jártam...
-
Folze
aktív tag
nekem megvan mindkettő változat, és most végre neki is állok...
a tv rippes-ről szedem a szöveget, és a dvd rippes angolba meg rakom be a subtitle workshop-pal, ez minden...
kicsit hosszú lesz a dolog, de amint megvagyok az első résszel belinkelem majd...
tehát egy az egyben a gallás szöveg lesz hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó Google pixel 8 8/256
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs