Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
válasz
cskamacska #13289 üzenetére
Köszi
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.. új megrendeléssel tudok csak vezetékes telefont kérni, s mennyibe kerül legolcsóbban ha igen?
-
Taktoj
aktív tag
Nagykáta: állítólag pár utcában már t-home van?
Alternatíva, ha még sincs az utcában: http://varazsoldal.hu/default/internet.html
fateromnak a kis-csomag pont jó is lesz.
2 évet írtam alá a upc .ek 2500 ért 8/0,75 t.mire letelik talán már a T home is olcsóbb s elérhető lesz felénk is.
-
Taktoj
aktív tag
erdekessegkepp - sorry lustasagomert, ekezetmentesen.
tegnapelott latom a tv ben hogy akar ingyen net - xprime.
hm xprime s btel. nalunk jelenleg upc, na meg akik az o halozatat berlik s tovabbszamlazzak. na nezem a weboldalukat 8mbit es net 4190 pez, olvasom itt hogy mki szidja az ugyfelszolgqlatukat.
gondoltam egy probat meger ha probalkozom. felhivtam a 1221 t s mondom hogy lattam a tv ben ezt meg azt, nem nevesitettem de ott sem hulyek ulnek azert. nem celoztam semmire de a srac egy perc turelmet kert.
ja s mi a vege?
nem kell nekem ingyennet, meg ket ev huseget is leokeztam. kevesebb mint felar, szerintem az mar nem annyira veszes, ezt a probat boven megerte ha mar nincs digi a hfc is csak epitget, a tobbit meg ugysem hozzak errefele... sem -
Taktoj
aktív tag
egy oraja informaltak. A fészen talalhato egy olyan kep amin a digit huzzak nagykata valamelyik utcajaban. valaki esetleg talalkozott vele esetleg ennel van bovebb infoja?
-
Taktoj
aktív tag
nagykataiaknak -pl- szeretettel: rubicom.hu/index.php?module=article&category=15434,20662,20663&news_id=2812
pl farmoson elerheto.
Katan akkor lesz gyors net olcson ha valaki aki kompetens az onkormanyzatnal ugy erzi hogy teli a zsebe -
Taktoj
aktív tag
meg roviden valamit aztan befogom.
valamely "szidjuk a monortelt" irogatott 1 monorteles nem uf szintu urge. egyik mostmar ismerosom srac pedig irt neki egy normalis hangvetelu levelet hogy igy szar meg ugy.aztan eltelt egy kis ido s a srac azota egy nagykatatol nem messze levo porfeszekben 2-10 pingeknel netezik.nesze neked nincs megfelelo kiepitettseg stb stb amit meg beadnak nekunk. -
Taktoj
aktív tag
hat pedig nem oly reg meg ez volt a helyzet nem telszamra vagy mac cimre azonositott. s szerintem amilyen szinten lesz@rja a upc a fejunket na meg a fejleszteseket de saccper kb ezen sem clvaltoztatott. a20 talan irrealis, de 19 embertt nehez talalni is okosan csinalnak.. igy marad a netvadasz meg a remeny.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
enginev3.0 #927 üzenetére
ott segitek ahol tudok.
de mondok jobbat. vagytok itt kb 20an. osszefogtok 19 en fizettek mini csomagot egy pedig a 18 Mbps t az 1 nek mki kuld 500 ft t. cserebe o odaadja a f.nevet s jelszot. s mki orul a gyors monortelnek -
Taktoj
aktív tag
kokan van altrnativa hfc network van net tv taln telefon is. tapioszele valamilyen nem monorteles szolgaltato adja a tv t olcson.
s tessek mindenhol valaszthato a mindigtvaz internetet pedig tessek lopni wifiset.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest