-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
orkester #570 üzenetére
Nekem is ezt mondták
Az a borzasztó hogy kb 20perc telt el amire végre kapcsoltak egy embert aki nem csak ahoz ért hogy ezt vedd meg,hanem elméletileg műszaki kolléga.Végül is elöször azt mondtam hogy nincs net,nézzenek utána,na de ekkor jött a kérdés hogy a modemen világit e a...mittudom én milyen led.Na ezen a modemen olyan led nincs igy le is buktam hogy ez nem az a modem amit ök adnak.Ekkor rögtön átesett a dolog,állitotta hogy csak az ö álltaluk adott modemmel fog menni a net,mással nem! Kicsit furcsa ez nekem,de mivel nemvagyok szakértö igy nem tudtam mivel érvelni.
A 8000Ft csak a modem pótlása,az sosem lesz az enyém! Ök enyiért adnak nekem egy modemet,de az ugyan úgy az övéké maradDe akkor ezekszeint tényleg nem lesz más megoldás
A volt lakót utólérni szinte lehetetlen.Ugy néz ki nem jó viszonyal váltak el az előző albérlőtől,és nem tudni hova költöztek.Szerintem direkt vitte el a modemet,vagy kidobta,ezt nem tudni,a lényeg hogy nincs modem
Utálom az ilyen piti embereket aki azt hiszi na ezzel jól kiszurok vele! Aztán pont nem vele szúr ki hanem velem
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest