Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
wilska
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a következő problémával kapcsolatban. Fél éve cseréltem az előző gépemben vga-t ati-ról nvidia-ra és elkezdett vibrálni a kép(vízszintesen rohangáló csíkozódás főleg). Sehogy sem tudtam megszüntetni, beletörődtem. Most azonban vettem egy full komplett új gépet szintén nvidia karival, monitor maradt a régi és megint vibrálás. Mi lehet az ok?
- drivernél monitor frissítés 60 Hz, windowsban monitor tulajdonságoknál 59 Hz és nem lehet állítani
- elektromos cuccokat (hangfal) eltávolítottam a monitor közeléből
- cseréltem monitor kábelt( árnyékolt)
- olvastam olyat is, hogy gyári hibás lehet a vga.....de egymás után 2?Lehetséges, hogy a monitorom kezd haldokolni? Vagy a csatlakozóban lehet hiba? Jelenleg vga kábelen megy a jel DVI-I átalakítóval a vga és monitor között. Egy VGA/hdmi csatlakozó megoldhatja?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest