- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Aktív témák
-
wilska
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a következő problémával kapcsolatban. Fél éve cseréltem az előző gépemben vga-t ati-ról nvidia-ra és elkezdett vibrálni a kép(vízszintesen rohangáló csíkozódás főleg). Sehogy sem tudtam megszüntetni, beletörődtem. Most azonban vettem egy full komplett új gépet szintén nvidia karival, monitor maradt a régi és megint vibrálás. Mi lehet az ok?
- drivernél monitor frissítés 60 Hz, windowsban monitor tulajdonságoknál 59 Hz és nem lehet állítani
- elektromos cuccokat (hangfal) eltávolítottam a monitor közeléből
- cseréltem monitor kábelt( árnyékolt)
- olvastam olyat is, hogy gyári hibás lehet a vga.....de egymás után 2?Lehetséges, hogy a monitorom kezd haldokolni? Vagy a csatlakozóban lehet hiba? Jelenleg vga kábelen megy a jel DVI-I átalakítóval a vga és monitor között. Egy VGA/hdmi csatlakozó megoldhatja?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest