- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
turbo78
csendes tag
Termeszetesen nem tudtuk, hogy ideiglenesek a helyettesitesek, mivel a monitor hiba nelkul mukodott a nem eredeti cserekomponensekkel is. Csak kesobb jelentek meg gondok, amikor kiderult, hogy az altalunk berakott alkatreszek nem birjak a strapat es idonkent elfustolnek es ezeket idonkent ki kell cserelni. De ekkor mar reg nem voltak meg az eredeti alkatreszek....
Folvettem a kapcsolatot egy Viewsonic szervizzel es ugy tunik hajlamosak segitseget nyujtani, majd osszekotom a szervizest a mesteremmel aztan majd beszamolok az eredmenyekrol.... :)
Koszi mindenkinek aki megprobalt segiteni...
Turbo78 -
turbo78
csendes tag
Azt nem is irtam, hogy ingyen gondoltam, az nem akadaly, hogy fizetos, csak olyat se talaltam egyedul, ezert kerem a segitsegeteket....
turbo78 -
eddie303
őstag
Ismerek olyan embereket, akik ezzel foglalkoznak, de rajzokhoz csak pénzért férnek hozzá. Internetrõl is, sajnos. Kevés, aminek meg tudod kapni.
-
turbo78
csendes tag
Hali!
Miutan meg lett javitva a dogledezo monitorom (Viewsonic P225f VCDTS22074-1E) most ismet kezdett rakoncatlankodni. A problema csak az, hogy a hibas alkatreszek kicserelesekor az eredetiek el lettek dobva, amiket meg helyettuk raktunk csak ''helyettesitesek'' voltak, szoval most nem tudom az eredeti alkatreszek jelzeseit. Viszont alkalmam nyilt eredeti alkatreszek beszerzesere (persze ha tudnam pontosan mi kell).
Segitseg!!!!!
Ha valaki tud valami okosat hozzaszolni a gondomhoz, azt szivesen olvasom!
Elore is koszi a ram pazarolt idotoket!
Turbo78
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinek milyen a desktopja?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest